Нели Конуей ни учи как да бъдем толерантни, за да не си създаваме лоша карма

3
386

Осланяме се на мъдростта на Нели Конуей и информацията, която получава от Ангелите, защото темата е сериозна – никой не иска да си създава лоша карма, нали?

В Библията е записано, че човек не трябва да съди другите, защото сам ще бъде съден.

Да не съдиш и да не осъждаш хора, които нямат никакво пряко значение за твоята лична съдба,  е още по-голям и по-страшен  грях.

Ние българите сме склонни да гледаме какво се случва в паницата на другия, да даваме мнения, да се бъркаме в живота на околните, без да имаме право на това.

Но има и по-сериозни проблеми – омразата към хора от типа на гейовете, омраза на етническа основа, омраза на национална база.



nelly
Нели отново ни зарадва с доза мъдрост и полезни съвети Сн: Личен архив на Nelly Coneway

По този повод Нели Конуей поставила въпроси пред Ангелите и получила интересни отговори, които са полезни за всеки от нас.

„Какво става с тези хора, които мразят гейовете, държат се лошо с тях, подиграват им се, гонят ги, малтретират ги…?

Такива хора в следващото си прераждане се прераждат гейове и преживяват същите гонения, изпитания, мъки и болки, които те са причинили на другите в предишния живот.

Същото е и с хора, които са расисти и имат голяма омраза към тези с различен цвят на кожата или националност.

Кармата е още по-тежка, защото те съзнателно са причинили болка на друго същество, страданието трябва да бъде балансирано и уроците научени.“

Нели продължава: „Всеки един от нас има съдба, която е отработена в миналите ни животи. Съдба, късмет не се дават, а се разрешават от Господарите на Карма в зависимост от силата на душата и опитностите, които имаме, и най-вече любовта, която е в сърцето ни.

Господ ни е дал свободната воля и интуицията да взимаме мъдри решения, за да може всяко ново прераждане да бъде стъпка нагоре в духовната ни еволюция.

Ако някои постоянно говори и мрази гейовете, в следващия живот ще изживее това, което сам е създал с мислите и действията си. Ако някой мрази някоя държава или раса то следващия живот ще се прероди там.

Така, че използвайте свободната си воля и сърцето, за да имате повече толерантност и разбиране към тези, които са различни. Всеки изглежда и живее така както трябва, за да изпълни това, за което е дошъл.

Знам, че темата е особена и ви моля за толерантност. Ако не сте съгласни с това, което написах (чанълинг, директно от ангелите), то моля ви работете върху себе си, за да изчистите тази токсична енергия.

Благодаря ви, че и занапред ще продължите с добрия тон и уважение между всички ни ТУК в ангелската група.

Тази група е специално място, в което всеки може да се почувства обичан, подкрепен, разбран. Ние всички сме едно и Бог и Ангелите ни обичат всички по равно.

Всеки, без изключение има ангели хранители и помагачи. Нека ангелите ни помогнат да вдигнем вибрациите в цяла България, за да има повече щастливи, успели духовни хора, които следват сърцето си и пътя на Светлината.

Нека Ангелите ни помогнат да има повече любов, а не страх в света, който ни заобикаля.

Благословени да сте!“

Благодарим на Нели Конуей и на Ангелите за ценните съвети!

Изгледайте и видеото, от което ще научите още полезни съвети.

сподели бутон

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Нели,благодаря на Вселената,че те изпрати в България! Като четях книгите на Дорийн Върчу си казвах,,ах как искам да се запозная с тази жена!,,но ето,че нейна ученичка дойде, което е по доброто за мен .Промених си сама живата и то към добро Много ще се радвам ако се осъществи срещата ми .Как мога да разбера къде провеждате семинари .Благодаря ви предварително!ОБИЧАМ ВИ!!!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.