България е от времето на Енох – появиха се нови факти (ВИДЕО)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Уникални нови разкрития бяха представени пред българите. България е от времето на Енох, а има реални доказателства за това

В първата част на видеото писателят и изследовател Христо Маджаров извади на светло документи, които са свързани с Руско-турската война и както каза водещият Стойчо Керев направи на пух и на прах налаганото отношение към нея за освобождението на България.

След това писателят Христо Маджаров говори за Енох и за българите, които  са чеда апостолски, защото по нашите земи са дошли и са проповядвали първите Христови апостоли, които са били най-близо до Иисус Христос.

Става дума за 1 век след разпъването на Христос на кръста.  Свети Андрей Първозвани проповядвал по западния бряг на Черно море.

Ивайло свинарят, който разбил голямата и силна армия, всъщност съвсем не е бил обикновен свинар, а човек с потекло и солидна военна подготовка, но има историци, на които им е по-изгодно да крият този факт.drevna

Древна България започва от времето на Енох Сн: http://mlm.daflorn.com/

hristo-majarov

Христо Маджаров

Ивайло бил богомил и вегетарианец. Той победил византийците, а те започнали да го подиграват, че името му в превод означава “марула”.

Българите го наричат Курдокувас – в превод – курд – първото му име; док – в годината на свинята (фиксирана по българския календар) и увас – хубав.

Водещият Стойчо Керезов постави въпроса защо умишлено от учебниците по история изчезва  присъствието на траките.

zlatna-bylgaria

“Златна България”

golemiq-zagowor

“Големият заговор срещу българите”

Писателят Христо Маджаров представи стара карта, на която Бяло море всъщност се е казвало Тракийско море. Там имало и остров Самотраки.

Тук се явява конфликт на интереси. Гърците победили траките и завзели техните земи, но не могат да признаят, че всъщност цивилизацията на траките е по-древна от тази на гърците.

Гърците пристигнали по тези земи като пирати. Те нямали своя държава, но кръстосвали по моретата за плячка.

Троянската война се води между тракийски племена. Когато троянците вече са изтощени, се намесват пристигналите гърци и си преписват военните заслуги.

После новопристигналите гърци започват да се женят за тракийките и в продължение на 4 века усвояват тракийската култура, която ги превъзхождала. Накрая направили своя митология, на която Волтер се е смял.

Цялото видео е наситено с неподозирани и любопитни факти за славното минало на българските земи и на България. Който проявява интерес, може да прочете и книгите на писателя Христо Маджаров.

 

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

25 коментара to “България е от времето на Енох – появиха се нови факти (ВИДЕО)”

 1. Алия Ошо

  мар. 05. 2015

  Българите са от времето на Адам, Азем от земята взетият. Първият човешки език е българският и в него е закодирана цялата човешка история.

  Reply to this comment
  • stratsimir6

   мар. 06. 2015

   Не е ли малко пресилено ………

   Reply to this comment
   • Балкан

    ное. 12. 2015

    Не е, но госпожата не е съвсем наясно и си интерпретира както й дойде, “свише”! 🙂 Истината е много по голяма, но не е предназначена за егоцентрици!

    Reply to this comment
 2. Dan

  мар. 06. 2015

  Имен но под натиска на великите сили – Англия,Германия и Франция – България е разделена на 5 части,само че това го Маджаров също го премълчава. Защо не се казва че Русия е била заплашена тогава с военна намеса от страна на същите тези ,,велики” сили,които и сега диктуват съдбата на нашия народ???!!! Защото господин Маджаров вие също получавате заплата от други правителства на които им изнася вашата истина!!!! Вие сте от класата на ония продажници които обявиха,че в България никога не е имало турско робство и Баташко клане!!! Значи ние тогава сами сме се клали!!! Я изчезвайте вие и всички като вас!!!! Стига сте лъгали народа,защото все едно дали искате или не,но истината ще излезе наяве!!!!!

  Reply to this comment
  • Милена

   мар. 07. 2015

   Поредният платен русофоб. Колко ли му плащат за тази словесна диария, маскирана с патоса на величието на българите?

   Reply to this comment
   • rrumito

    апр. 05. 2015

    По-добре платен рисофоб, от колкото безплатна глупачка.

    Reply to this comment
  • Борьо

   мар. 08. 2015

   Абе гомнари проклети, предатели шибани, и платени тролове КГБистски сте ми мамини…. А през първата световна че ни трепят русите и искат да ни завземат що не кажете бе курви Путински мръсни!!!!!

   Reply to this comment
   • DimDik

    апр. 30. 2015

    На колко сте години, Борьо, и колко книги сте прочели през живота си?… Оправете си изказа и си обогатете речниковия фонд. Това ще Ви помогне в живота.

    Reply to this comment
    • Балкан

     ное. 12. 2015

     “Не питай старило, а питай патило”! Или иначе казано: Не е важно колко си изчел, а колко добре си го осмислил!

     Reply to this comment
   • Балкан

    ное. 12. 2015

    Не се напрягайте за безличните нападки на непросветени зубъри. Ясно е, че Маджаров колкото знае го казва, но той говори за един много по-стар контекст, предхождащ събитията от ПСВ и ВСВ и въобще “българския въпрос”. Истината е, че в морето на слепците, истината е, каквато им се каже!

    Reply to this comment
  • rrumito

   апр. 05. 2015

   В последния момент преди подписването на договора руският посланик в Константинопол граф Игнатиев, който изготвя самия документ, получава с тайна шифрограма нареждане от министър-председателя Горчаков, договорът да има характер на “обикновен прелиминарен (т.е. предварителен) протокол”.
   “Между мен и Горчаков ще съществува винаги пропаст – пише в дневника си Игнатиев. Докато аз водех в Цариград политика за освобождението на всички славяни от турско иго, в Петербург охотно раздаваха славянски земи на Австрия… Горчаков възразяваше срещу Санстефанския мир… сякаш неговите разсъждения отразяваха не нашите, а възгледите на Англия. Той ми нареди със специална инструкция да предам на Санстефанския мир прелиминарен характер, защото Австрия възразявала срещу него и имала намерение да свика общоевропейска конференция за окончателно уреждане на въпроса.”

   В паметна записка на министър-председателя Горчаков до императора (открита неотдавна в личния архив на съпругата му), написана малко преди подписването на Берлинския конгрес, се казва:
   “Вътрешната слабост на държавата не ни дава основания да вярваме, че със сила можем да защитим завоеванията, постигнати чрез войната. Още от самото начало аз гледам на прелиминарния договор с турците като на полезна тактическа стъпка, която отговаря на руската стратегия по Източния въпрос. Чрез него Русия още веднъж демонстрира добрата си воля към балканските народи, и в частност към българския, като защитник на техните интереси. По този начин ние ще запазим репутацията си на техен покровител. Що се отнася до предстоящото му унищожение под натиска на западните ни съперници, то толкоз по-добре за Русия, тъй като това ще увреди тяхното влияние на Балканите и още повече ще увеличи нашия авторитет.”
   С подписването на Санстефанския мир царското правителство постига целта, която си поставя с войната. Трудна и рискована, но все пак победоносна, войната от 1877-1878 е увенчана с шумно огласения Санстефански мир от Трети март. Русия дава предостатъчно категорични доказателства на българите за добрата си воля и това се приема с възторг и дълбока, искрена благодарност към Освободителката. Българите не могат да знаят, че Санстефанският договор е предварителен, временен и подлежи на неизбежна ревизия. Това е строго поверително, зорко прикрито зад кулисите на дипломацията. Естествено ревизията на договора ще стане известна, но неблагоприятните последици за българите ще изглеждат и ще се възприемат от тях като резултат от намесата на западните Велики сили. Така недоволството от неговата ревизия се насочва против руските съперници Англия и Австро-Унгария, а влиянието на Освободителката се утвърждава трайно.

   Reply to this comment
 3. Милена

  мар. 07. 2015

  Лахна не е маруля, а зеле.

  Reply to this comment
 4. Наблюдаващ

  мар. 07. 2015

  Чакам да чуя нещо свързано с гръмкото заглавие, а то – до средата антируска пропаганда. Преди да се заговори по същество стигнахме пак до Путин. Както професорът сам си призна – май наистина ни правят на бушмени…
  И аз викам “брей, ТВ7 го удариха все пак на патриотизъм” – дръжки!

  Reply to this comment
  • rrumito

   апр. 05. 2015

   Да се отървем от илюзията, че има някоя велика сила, която милее за нас, е проява на патриотизъм

   Reply to this comment
 5. BORIS

  мар. 07. 2015

  Заслужаваш да ти отрежат главата предател,такива като теб ще висите по стълбовете скоро,живей в страх христо

  Reply to this comment
  • Аугусто Пиночет

   авг. 06. 2016

   Ти ще висиш на стълба мръсен русофил безродник всичките сте за разстрел

   Reply to this comment
 6. Древната история може да се дъвче всякак.Но новата…има хора,чиито дядовци са участници в руско-турската.
  Разбира се,че е грабителска имперска война за владение на проливите даващи излаз на черноморският флот,в единственото незамръзващо море.Съвсем друг е ефекта за българите-свобода.Разбира се,че русите са поограбили нашето културно наследство,част от него е в Ермитажа,а не в Анкара.Но какво направиха за нас Англия и Франция?Винаги са ни смятали за тор включитено и днес,а може да се спори дали са съвсем прави.

  Reply to this comment
 7. Trak-ahranin

  мар. 18. 2015

  Kato nemahs Istoria,Nama dase sturdiest NA svetovnata istoria .Tursetee fav Afganistan,nomadi pridohsli na Balkanite.Ezika tie kohstynski!,,

  Reply to this comment
 8. допчо

  мар. 30. 2015

  Reply to this comment
 9. rrumito

  апр. 05. 2015

  ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА – А НИЕ СМЕ БАЛЪЦИ!
  НЯМА ВЕЛИКА СИЛА„ КОЯТО ДА МИЛЕЕ ЗА НЯКОГО ДРУГИГО„ ОСВЕН СЕБЕ СИ!

  “В последния момент преди подписването на договора руският посланик в Константинопол граф Игнатиев, който изготвя самия документ, получава с тайна шифрограма нареждане от министър-председателя Горчаков, договорът да има характер на “обикновен прелиминарен (т.е. предварителен) протокол”.
  “Между мен и Горчаков ще съществува винаги пропаст – пише в дневника си Игнатиев. Докато аз водех в Цариград политика за освобождението на всички славяни от турско иго, в Петербург охотно раздаваха славянски земи на Австрия… Горчаков възразяваше срещу Санстефанския мир… сякаш неговите разсъждения отразяваха не нашите, а възгледите на Англия. Той ми нареди със специална инструкция да предам на Санстефанския мир прелиминарен характер, защото Австрия възразявала срещу него и имала намерение да свика общоевропейска конференция за окончателно уреждане на въпроса.”

  “В паметна записка на министър-председателя Горчаков до императора (открита неотдавна в личния архив на съпругата му), написана малко преди подписването на Берлинския конгрес, се казва:
  “Вътрешната слабост на държавата не ни дава основания да вярваме, че със сила можем да защитим завоеванията, постигнати чрез войната. Още от самото начало аз гледам на прелиминарния договор с турците като на полезна тактическа стъпка, която отговаря на руската стратегия по Източния въпрос. Чрез него Русия още веднъж демонстрира добрата си воля към балканските народи, и в частност към българския, като защитник на техните интереси. По този начин ние ще запазим репутацията си на техен покровител. Що се отнася до предстоящото му унищожение под натиска на западните ни съперници, то толкоз по-добре за Русия, тъй като това ще увреди тяхното влияние на Балканите и още повече ще увеличи нашия авторитет.”
  С подписването на Санстефанския мир царското правителство постига целта, която си поставя с войната. Трудна и рискована, но все пак победоносна, войната от 1877-1878 е увенчана с шумно огласения Санстефански мир от Трети март. Русия дава предостатъчно категорични доказателства на българите за добрата си воля и това се приема с възторг и дълбока, искрена благодарност към Освободителката. Българите не могат да знаят, че Санстефанският договор е предварителен, временен и подлежи на неизбежна ревизия. Това е строго поверително, зорко прикрито зад кулисите на дипломацията. Естествено ревизията на договора ще стане известна, но неблагоприятните последици за българите ще изглеждат и ще се възприемат от тях като резултат от намесата на западните Велики сили. Така недоволството от неговата ревизия се насочва против руските съперници Англия и Австро-Унгария, а влиянието на Освободителката се утвърждава трайно.”

  Reply to this comment
 10. Христо

  мар. 01. 2016

  Нашата история,наистина е прикривана и изопачавана.Радвам се,че истината започва да излиза.Появиха се и трудовете на Ганчо Ценов,Стефан Гайд,Петър Добрев,и други разбира се.Има вече и достатъчно разкопки и датировки с голяма древност.Тракийският ареал е голям,от Карпатите до Егея,около цялото Черно и Аралско море,почти цяла Мала азия.Генетиката ни е около 55% тракийска,при 12%славянска.Същото е и при румънците и македонците.Гърците са 50/50 траки и финикийци.Първо са били финикийски колонии по островите,Крит и Пелопонес.

  Reply to this comment
 11. Васил Томов

  авг. 03. 2016

  Вашият коментар

  Reply to this comment
 12. Васил Томов

  авг. 03. 2016

  Моля вижте с какво е свързана древността на българите: 3.3.”Началото” – http://www.za-balgarite.com/3.3.Nachaloto.html

  Reply to this comment
 13. Петьо

  авг. 05. 2016

  Наистина историята се преиначава защото на много българи не им стиска да се изправят гордо и да кажат че ние сме древен народ, и се чудя защо нашите ( политици ) не смеят да си защитават интересите на нашият народ .Срам и позор някаква паплач се разполага както им е удобно и никой нищо да не смее да каже , може да плюят бай Тошо но тогава по границата неможеше да се минава като през хан.Жалко че историята ще си я препишат както и много неща.

  Reply to this comment

Добавете коментар