Извънземни ли посетиха фермата на семейство Сътън?

0
301

През 1955 година две семейства от американския щат Кентъки преживяват зловеща среща с извънземни същества, превърнала се в една от най-известните такива

Историята с предполагаемите извънземни се разиграва на 21 август във фермата на семейство Сътън, на които същия ден гостува едно приятелско семейство – Били Рей Тейлър и съпругата му. Именно Били е първият, който забелязва, отивайки привечер да налее вода от близкия кладенец, много голям и ярък обект, който се приземява на около километър от фермата. Развълнуван от видяното, той разказва на останалите трима за случилото се, но те не вземат думите му на сериозно.

извънземни
През 1955 година две семейства от американския щат Кентъки преживяват зловеща среща с извънземни същества, превърнала се в една от най-известните такива

Не след дълго кучетата на Сътънови започват яростно да лаят, а когато Лъки и Били излизат на верандата, за да проверят какво се случва, се сблъскват с мистериозно същество – високо около метър, с големи очи, уши и ръце, с къси и тънки крака, с тънка и разтеглена уста. Двамата мъже стрелят с 22-калибрена пушка и пистолет, успявайки да прогонят натрапника в близката гора. Броени минути по-късно на един от прозорците в къщата се появява друго подобно създание, по което двамата съпрузи отново стрелят, без обаче да успеят да го наранят.

Тези зловещи появявания се повтарят многократно през следващите минути, което принуждава двете обезумели от страх семейства да потърсят помощ в полицейския участък на близкия град Хопкинсвил, където ги вземат за шегаджии, но все пак шерифът Ръсел Грийнуел ги придружава обратно до фермата заедно с още 20 полицаи. Огледът на фермата обаче не дава резултат и служителите на реда си тръгват, но малко след това зловещите извънземни се появяват отново и до сутринта двете семейства отблъскват атаките им.
Последвалото разследване на военновъздушните сили също не дава отговор на мистерията, като и до днес мнозина считат историята с неканените извънземни посетители за скалъпена, макар че Сътънови са принудени да вземат заем, за да поправят къщата си след случилото се, и нямат финансова изгода от случая.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.