Бизнесдамата Ваня Червенкова и нейната уникална лесна диета (ВЪПРОСИ и ОТГОВОРИ)

9
1624

Бизнесдамата Ваня Червенкова е неузнаваема и подмладена, след като се довери на една уникална и лесна диета

Естествено, въпросната диета на Ваня Червенкова разбуди духовете, провлече огромно внимание и породи редица въпроси.

Ако нашите читатели не са запознати какво представлява уникалната диета на Ваня Червенкова, могат да прочетат какъв хранителен режим се спазва и да разгледат снимките на отслабналата бизнесдама ТУК.

Наши читателки, проявили огромен интерес към уникалната диета на Ваня Червенкова, поставиха някои питания:

1. Може ли освен пресни зеленчуци, да бъдат консумирани задушени, печени, пържени?



Оказа се, че могат да приемат зеленчуците по всякакъв начин, дори и в огромни количества, но не трябва да бъдат приемани с друга храна.

vanja-dieta
Ваня Червенкова прилича на студентка, след като свали доста килограми с нейната диета

В двата дена за зеленчуци можете да си приготвите салати от пресни зеленчуци.

Можете даже да ядете зеленчуците без да сте ги нарязали на салата, а ги изядете цели – краставица, домат, морков.

Ако овкусявате зеленчуците  на салата, можете да им сложите само малко сол и лимонов сок.

Ако пържите или печете зеленчуци, трябва да ги оставите върху домакинска хартия, за да се оцедят.

В дните за зеленчуци не трябва да ядете картофи, които са били във вашето меню през първите два дена.

2.  Имам непоносимост към риба или не обичам риба. С какво мога да я заменя?

Хора, които са правили въпросната диета на Ваня Червенкова казват, че вместо риба можете отново да ядете пиле.

Друг вариант е в дните за зеленчуци да не ядете ориз, а двата дена за риба да ядете ориз.

3. Имам непоносимост към кисело мляко. Какво да направя?

Целта на киселото мляко е да зареди организма с полезни мазнини, калций, белтъци  и киселини.

Киселото мляко е много полезно за стомаха и за червата.

Ако не можете да ядете кисело мляко, но ядете млечни продукти или яйца, яжте ги вместо кисело мляко.

Друг вариант е да замените киселото мляко с кисело зеле и зелев сок, който също е много полезен за стомаха; предпазва от рак.

Ако вече сте изяли киселото зеле, използвайте или си пригответе туршии от моркови или други зеленчуци, които има на пазара и в магазина, но не трябва да ги стерилизирате, а да бъдат втасали само със сол и вода или с помощта на Пикантина (заливката се сварява и с горещата заливка се попарват зеленчуците, но не се стерилизират).

4. Могат ли да се ядат подправки?

В  дните, в които ядете само зеленчуци, можете да използвате всички подправки – магданоз, копър, целина, пресен чесън, пресен лук, заедно с всички зеленолистни зеленчуци като цвекло, спанак, лапад, лобода.

В дните, в които консумирате само картофи, само пилешко месо или само риба, можете да сложите минимални количества сол. Ако смятате, че не можете да ядете месото и рибата без черен пипер, кимион или друга подправка, сложете, но в малки количества.

5. Как стои въпросът с приема на чай и кафе, на пресни сокове?

Вода, билкови отвари, чай и кафе могат и трябва да се  пият в големи количества през целия ден. Но в кафето и чая не трябва да слагате захар или мед, а само стевия или захарин, ако не можете да ги пиете натурални.

Прясно изцедени сокове от плодове можете да пиете в двата дена, в които ядете само плодове.

Прясно изцедени зеленчукови сокове пиете само в дните, в които трябва да ядете зеленчуци.

Положителни отзиви:

Читателка сподели: „Опитвам в момента и да си призная не я спазвам на 100 процента, но това за обема е много видимо дори при мен, а съм само до плодовете от 1-та част.“

„Момичетаааа,  не се чудете а започвайте!  Аз съм много доволна.  Само за 8 дни съм с 4 кг  по-лека.  Спомних си,  че подобен режим на хранене съм ползвала преди около 27 г.  и имаше много добър резултат за повече от две години.

Човешката памет е къса,  за радост някой реши да ми припомни,   че може да се впрегне волята и всичко ще си дойде на мястото.

Много се радвам,  че публикувате тази „диета“  /по скоро разделно хранене/  и ме подсетихте,  че нищо не е загубено в борбата с килограмите.

Няма да се разочаровате – гарантирам!  Започвайте и не му мислете!!!   Успех!“

сподели бутон

loading...

9 КОМЕНТАРИ

  1. От 02.03.15 я направих. Минус 7 см, -5 кг. Щастлива съм, на 59 г не вярвах, че може да се получи. Личната ми лекарка каза, че ми е паднало високото кръвно. Пълните изследвания, които си направих, са в невероятно добри граници. Само глюкозата ми е 6.5. Още не съм го обсъдила с Л.Л. Днес за пръв ден продължих с много вода, зелен чай, плод, салатка, мини шилешко с лапад. Вода по режима- Ти не си болен, ти си жаден…….По време на диетата, овкусявах с лично приготвен ябълков оцет, лимон на резенчета и микс от смлени семена като – бял и чер сусам, ленено, конопено и др…..На фен страницата на Ваня Червенкова изписах благодарност. Още веднъж и благодаря чрез Вас. Мавродиева-Варна

    • Антония вие май не сте много в час ?!?!?!!? Как ще изпъллнявате диета повреме на бременност?!?!!? Може да увеличите салатите,плодовете,чистото не мазно месо и да ограничите захарта,мазното,тестените изделия.Поговорете с лекарката която води контролните ви прегледи!

  2. Имах да махам 6 кг и толкова бързо ги свалих с тази диета,мака,че не я спазвах точно…понякога вечер вземах лъжичка мед…а единият ден хапнах малко торта-диетата ме запали и да тренирам отново-Благодаря на Ваня !А и кожата ми светна пъхнах се в малките си дънки сега съм 54 килограма и от години не съм се усещала толкова добре!

  3. Здравейте! С какво мога да заменя пилешкото месо? Подходящи ли са яйцата или някакви ядки?

  4. Днес ми е 12 ден от първата “ врътка “ . Имах проблеми с кръвното ,но засега я спазвам ,защото имам доста кг за сваляне . Нямам кантар ,но хората около мен казват ,че има резултат и е доста видим! Искам да попитам само за деня за риба дали може да го направя само един ден,а не два ,защото 24- тия ден се пада рождения ми ден и искам да не съм на диета! Моля ,отговорете

  5. Страхотна диета! За 12 дни-свалих 8 кг.По-голям ефект се постига с много движение/спорт/ и консумиране на повече вода!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.