Имате М на вашата длан? Ето какво означава този знак на съдбата

0
1558

Едно от най-древните познания за човека е хиромантията. По линиите на ръцете компетентните хироманти разгадават характера и съдбата. М на вашата длан е важен знак

Буквата М е свързана с медуим.

dlan
Това е съдбата – длан с буквата М

За целта трябва да гледате вашата дясна ръка.

Хората със способности на медиум могат да влизат в контакти със света на Отвъдното. Но също така са изключително надарени с интуиция, чувствителност и огромна сензитивност.

Тези хора имат склонност да усещат как ще се развият бъдещите събития. Имат визия за съдбата на другите. Но често не могат да предсказват собствената си съдба.



Някои смятат, че са целунати от съдбата, когато имат буквата М на дланта като израз на тяхната вродена или впоследствие придобита интуиция.  Други приемат това като наказание Свише.

Трябва да отбележим, че при немалко хора буквата М се появява на по-късен етап от живота. Когато вече са развили своя вътрешен потенциал.

Колкото по-дълбоко е врязана в кожата на дланта вашата буква М, толкова по-интуитивни хора сте.

Буквата М може да бъде изписана с тънки линийки.  Това означава, че вие притежавате интуиция, но все още не сте я овладели пълноценно.

Може буквата М да бъде прекъсната в средата. Това показва, че вие не сте доволни от тази способност, защото не вярвате в явленията, които са невидими за нашите нормални и утвърдени сетива.

dlan
Длан без буквата М

Но може да означава, че вие се колебаете дали да продължите да развивате вашата интуиция, навлизайки все по-дълбоко в света на невидимото или да се откажете от нея.

След време трябва да разгледате отново вашата длан и ще разберете как се е развила вашата съдба. Дали сте се отказали от своята интуиция и буквата М е изчезнала или сте я приели с цялото си сърце и съединителната линия е станала много по-дълбоко врязана.

Има още един момент, на който специалистите хироманти акцентират.

Понеже и силно развитата интуиция е дадена отгоре, често такива хора остават лишени от добра кариера, в смисъла, който влагаме – успехи, постижения, реализация, обществено признание, по-високо самочувствие и големи финанси.

Затова не рядко тези интуитивни хора започват да водят вътрешна борба – дали да оставят своята интуиция и да видят докъде могат да я развият или да се откажат от нея, за да се наслаждават на светска власт, успехи, победи, реализация и много пари.

Има случаи, в които хората, един път развили своята интуиция, появила се е буквата М на дланта и тя е добре изразена, да осъзнаят, че съдбата и начина на живот, който водят не ги удовлетворява – партньор, работа, изяви, постижения. Те започват да търсят промяна, за да постигнат онзи начин на живот, който би ги задоволил.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.