Засрамете се: Ето кой разплака златното момиче Симона Пейчева часове преди финала на „И аз го мога“

2
318

Симона Пейчева е световната ни шампионка и ако не оценяваме това, то поне да си затворим устите

Срам и позор – това са сълзите на Симона Пейчева, но не срам за нея, а за нас българите. Защото точно в деня на големия финал на „И аз го мога“, световната ни шампионка по художествена гимнастика получи обиди вместо стимул и подкрепа.

Правилно каза Фънки в едно друго предаване още преди време, че тази държава трябва да се прекръсти на Абсурдистан. И сякаш, за да потвърдим думите му, абсурдите продължават и стават все по-големи с всеки ден.

Симона Пейчева
Простотия и скудоумие – това показва помията, която изляха по Симона Пейчева

Как иначе да си обясним плювните по адрес на Симона Пейчева, с чието лично постижение не може да се похвали нито един от участниците в „И аз го мога“?! И коя друга нация е склонна да вика „Разпни го“, вместо „Осанна“ на човек, допринесъл за популяризирането й пред света?!

Днес, само няколко часа преди големия финал на „И аз го мога“ брътвежите и обидите към Симона Пейчева са повече от всякога. „Стига сте я лансирали тая“, „То е ясно, че любимката на продуцентите Симона ще спечели шоуто“, „Нагласена работа – тая винаги и всеки номер го играеше като художествена гимнастика, не става за нищо“… и прочие, и прочие „мили думи“ на „сърцати българи“ по форумите и в страницата на предаването в социалната мрежа.



„Това не е от днес. Трябваше да следите и сами да се убедите какво се изписа по адрес на Симона Пейчева само, защото е талантлива и кадърна, само защото е истински професионалист. А такива хора нашего брата не харесва. А и как да харесва, когато ясно осъзнава колко малък е пред тях, но не му стиска да си го признае. По-лесно е да й теглим една“, коментират близки на Симона Пейчева, която била страшно разстроена от незаслужените обиди по неин адрес.

Нещо повече – от няколко предавания насам и особено снощи, Симона Пейчева избухнала в плач, защото нервите й вече не издържали. Към момента тя не искала нито победа, нито нищо, само всичко това да свърши и да я оставят на мира.

В този ред на мисли (не, че скотовете, плюещи по шампионите ни ще се замислят), много е правилна максимата, че всеки народ си заслужава участта. Сриваме читавите и превъзнасяме боклука. Да не се чудим тогава защо живеем в кочина…

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. За незнам за кой път се убеждавам, че в България е пълно със злобни и завистливи хора. Симона е прекрасна. Пожелавам и много здраве и много щастие.

  2. Симона Пейчева е голяма шампионка и голям човек! Нейното участие е чест за шоуто! Аз лично го гледам повече заради нея и още 2-3-ма! Не прави чест на никого дори и на йота да подценява или обижда Симона!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.