Нели Конуей: Радиоактивността в България е повишена, вземете мерки без паника! (ВИДЕО)

15
823

Нели Конуей се обръща с полезни съвети към всички българи във връзка с информация за пожар в Чернобил, където е била атомната централа

В областта на Чернобил се е появил голям горски пожар, който обхванал 130 хектара гори.

Облак от пожара е тръгнал в посока към Черно море.

Според информация на синоптика към  НИМХ – Варна г-жа Венета Тодорова в емисията на БНР, този облак се предвижва на юг, а Варна няма да бъде засегната.

Въпреки информацията във Варна институциите са в готовност за действие, а служителите са инструктирани да не излизат от своите домове без причина, писаха в  ndt1.com.



По този повод Нели Конуей изпрати съобщение до българите със съвети.

neli
Нели отново ни даде полезни съвети Сн: Личен архив на Nelly Coneway

Съобщението на Нели Конуей предаваме без съкращения:

„Радиоактивността в България е повишена, вземете мерки без паника!

Не предприемайте излети, разходки сред природата и плаж.

Не яжте зеленчуци и прясно откъснати плодове.

Ако ядете месо, накиснете го за половин час в студена вода преди да го сготвите.

Животните и децата са най-уязвими.

Пийте бутилирана вода, стайна температура.

Може да приемате йод, той неутрализира. (Бел. ред.  намажете свивката на лактите с йод. Той попива изключително бързо, ако имате недостиг на йод в организма. Най-добре е да се намажете вечерта и на следващата сутрин той ще е попил. Ако са останали бледи жълтави петна, облечете блуза с  ръкав вместо безръкавни блузи или потници.)

Избягвайте да ядете соеви продукти, бадеми и kale, тъмнозеленото зеле, тъй като те дразнят щитовидната жлеза, която е най-уязвима при повишена радиоактивност.

Потърсете хомеопатичен йод или най-добре kelp, морските водорасли, които по натурален път ще балансират жлезите ви при повишена радиоактивност.

Помолете Архангел Рафаил да ви загърне в изумрудено зелената си лечебна аура и Архангел Михаил да пази вас и близките ви.

Бог да ви закриля всички!“

Благодарим на Нели Конуей за бързата намеса и полезните съвети, които ни даде отново!

За да не се поддавате на страха, вървете на църква и направете медитацията, която е показана по-долу на видеото.

Ако видеото не може да тръгне при вас, неговият линк е този >>>  https://www.youtube.com/watch?v=6-dJi8Vz8q8&list=PLlz0J8MwOObpfkUQNFzgq1LTbgWY1bo1w

*************

„Мили български ангелчета,

Изтрих предишния пост, защото предизвика паника и страх у някои.

За щастие много хора включиха положителната си енергия и позитивни намерения в молитва за защита на близките и на цялата страна.

Благодаря ви за това!

Молитвата е най-мощното средство за промяна и прави чудеса.

Всеки един от нас е създаден по подобие на Бог и има силата да промени нещата в положителна насока за благото на всички.

Аз също се моля с вас за доброто, здравето и просперитета на България където имам много приятели.

Днес в йога клас се молихме за България и изпратихме любов и защита за всички, утре пак ще го направим.

Хиляди хора се молят и милиони ангели са с вас, всичко ще е наред.

Съединението прави силата, в името на доброто.“

Благодарим на Нели Конуей за помощта!

сподели бутон

loading...

15 КОМЕНТАРИ

  1. Всичко,което е препоръчала госпожата е верно, но е пропуснала да каже,че трябва да се използва за случая оловен ковчег, преди този облак да е дошъл над територията на България !

  2. Всичко,което препоръчва госпожата е верно,но е пропуснала едно изключително важно предпазно средство ,а именно оловния ковчег! Ползвайте го докато заразения облак не е дошъл над територията на България!

  3. има ли вече радиация в софия? ако не,кога ще дойде този облак?и кога ще отмине ? дайте повече информация. и съвет за малките деца,да излизат ли изобщо

  4. От къде, този оловен ковчег,господине? Какво представлява и къде го държите? Обикновените хора едва ли имат такова нещо в къщи! Дайте повече инфо, щом го предлагате!

  5. И защо трябва да приемаме йод? Времето на живот на I-131 – радиоактивния йод е 160 дни, а от аварията в Чернобил минаха много пъти по толкова. А нов няма как да се образува, щом реакцията е спряна.

  6. Божо, защото написаното по-горе е от лунатици, които са чели ръководства по гражданска отбрана от 60те години. Радиоактивните изотопи на йода са резултат от ядрени фрагменти по време на деление на ядрата, и наистина няма как да се образуват без протичаща верижна реакция. Те са кратко-живеещи, но това не пречи на малоумниците, да пропагандират приемането на йод който е токсичен. Явно госпожата е послушала собствения си съвет и ие изтрщяла щом плямпа за ‘Арахангел Рафаил’ – една новина за нея – ‘изумрудено зелената аура’ е в резултат на йодно отравяне.

  7. …“Не яжте зеленчуци и прясно откъснати плодове.“ КОЛКО време да не ги ядем?? . И само от Б-я ли? Вносните стояли по складове защо да не стават за консумация?

  8. А бе ваното е да не ядете KALE !?! Щото ацетоновото лепило е яко вредно и без радиация.

    Аман от малоумни кукундели

  9. Take nняба да ни помогнете,пак по същия начин,като правителството си мълчи!Без измервания и факти и. Общо от напредналите страни или ЕС?

  10. Нели що не се придържа към разговорите си с феичките и еднорозите, по което е специалист, къде се бута да се прави на специалист по гражданска защита

    • Защото най-гениалното човешко изобретение в областта на информацията Интернет има и обратна страна -дава възможност на всеки луд да „информира“

  11. Медоносната пчела даде радиационната мед навред, когато със своята чоча метна тя от топлата си лед. Седеше скрита в шилото й медната стихия, а народът вече газеше в медта й чак до шия. И хапваше с наслада от кафяво-жълтата пихтия. Падаше от предното хоботче ледното й изкушение,а народът изпотрепан отиваше от таз воня сякаш на заколение. Имаше там някаква жена и доволна тя облиза своята гърда с напоената „кафявичка роса“. А Хризопразовата медничка пчела пръскаше от свойта благинка чрез предната лула…

  12. Голямо дрънкане! Тези които критикуват, повечко да четат! … Не, не любовчийски сапунки и криминалета…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.