Гласът на младите хора беше послушан и се случиха чудеса (ВИДЕО)

0
536

Гласът на младите хора не само дава гласност на наболели проблеми, но се ангажира с тяхното разрешаване. Браво!

В началото на месец юни 2015 г. организацията Гласът на младите хора алармира, че природата до с. Комунига е осквернена, след като хората изхвърлят своите отпадъци и така безнаказано са превърнали красивата гледка в грозно нерегламентирано сметища.

Само месец по-късно членовете на   Гласът на младите хора изчистиха всички строителни и битови отпадъци като възвърнаха красотата на Майката природа.

Това стана възможно, след като  от Гласът на младите хора изпратиха писма до кмета на Черноочене и на с. Комунига.

Със съдействието на РИОСВ  – Хасково отпадъците от нерегламентираното сметище вече са почистени и природата възвърна своята прелест.



glasat-bg
Гласът на младите хора извърши истинско чудо

Предстои да бъде монтирана табела с надпис, че изхвърлянето на отпадъци е строго забранено.

Както казват младите, но вече осъзнати  българи: „Промяната идва от вътре на вън и НИКОГА обратно! Когато единицата (всеки човек сам за себе си) осъзнае, промени, събуди съвестта си, тогава промяна ще има – промяната ще бъде за добро! От нас зависи всичко и когато наистина го проумеем, нещата се започнат да се случват по правилния начин.“

Екипът на ТОПактуално.ком поздравяваме младите българи от Гласът на младите хора за техния ентусиазъм и  реално свършена работа!

Тази постъпка ще послужи като достоен пример  за други техни връстници като ги мотивира да се грижат и да опазват  природата на нашата прекрасна и уникална България!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.