Нови разкрития за концерта на Слави Трифонов

0
505

Билетите на черно за концерта на Слави Трифонов вече удариха рекордни цени

Все повече фенове на Слави Трифонов се уверяват, че слуховете, че голяма част от билетите за концерта му, са били изкупени от хора от екипа.

И към днешна дата продължава истерията около билетите. Цената на билетите за есенния концерт на Слави Трифонов вече удари сто лева на черно. Очаква се с наближаването на концерта, билетите да достигнат до 200-300 лева.
Интернет пространството гъмжи от оферти за златните хартийки, които ще ви осигурят достъпа до концерта на Слави Трифонов.

Припомняме, че преди няколко дни шоуменът и Евгени Димитров-Маестрото обявиха в ефира на „Шоуто на Слави”, че билетите са били разграбени за броени часове.

Билетите на черно за концерта на Слави Трифонов вече удариха рекордни цени
Билетите на черно за концерта на Слави Трифонов вече удариха рекордни цени

Малко по-късно плъзна мълвата, че повечето от скъпоценните хартийки са били изкупени от хора от екипа му, за да могат по-късно да се продадат на по-висока цена и така Слави Трифонов да спечели по-голяма сума.



Билетите бяха изкупени в рамките на по-малко от един работен ден и стотици фенове останаха с пръст в уста. След като не са успели да се сдобият навреме и от първа ръка със златната хартийка, то сега ще им се наложи да платят доста тлъста сума за удоволствието.
На места се срещат оферти от „скромната сума” от хиляда лева за билет, а продавачите стават все по-изобретателни.
Текстът на една от офертите гласи, че Италия си има Ерос Рамацоти, Англия – Роби Уилямс, а България – Слави Трифонов, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.