Кой уби Боби Кристина Браун?

0
651

Семейството й потъна в траур

Смъртта на Боби Кристина Браун е обгърната от мистерия.

След като световните информационни агенции оповестиха вестта за кончината на Боби Кристина Браун стана ясно, че баща й Боби Браун е прекарал цял ден в разговори с роднините и едва след това новината е била оповестена.
Този факт буди съмнение у почитателите на покойната Уитни Хюстън, чиято единствена наследница бе Боби Кристина Браун.

Анонимен източник е заявил пред „Пийпъл”, че Боби Браун държи нещата около случката с дъщеря си из късо.

Семейството й потъна в траур
Семейството на Боби Кристина Браун потъна в траур

Боби Браун и Пат Хюстън (съпругата на брата на Уитни Хюстън) взеха решението за изключването на живото поддържащата апаратура на Боби Кристина Браун в качеството си на нейни попечители.



Междувременно сайтът tmz.com съобщава, че полицейските власти са започнали разследване по случая със смъртта на Боби Кристина Браун, тъй като имат съмнения, че става въпрос за убийство.
Припомняме, че 22-годишната дъщеря на Уитни Хюстън бе открита във ваната в дома си с лице към водата. В продължение на половин година лекарите положиха неимоверни усилия да върнат Боби Кристина Браун към живота, но за съжаление не успяха.

Само няколко дни преди кончината на Боби, нейна приятелка даде показания пред полицейските власти, според които главен виновник за инцидента е Ник Гордън.
През март Ник Гордън изплака, че не може да изгуби Боби Кристина Браун и обеща да влезе в клиника, където да лекува наркозависимостта си. Обещанието обаче не бе изпълнено, тъй като само месец по-късно адвокатът му съобщи, че е напуснал клиниката, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.