Комбинация от две подправки за гарантирано отслабване

0
623

Не се налага да се подлагате на дълги и изтощителни диети

Комбинацията от тези две подправки ви гарантира лесно отслабване, без да е необходимо да пазите изтощителни диети.

Какъв по-добър вариант от отслабване без мъчителни лишения?
Вероятно вече се чудите кои са тези две подправки, гарантиращи отслабване без никакви лишения. Веднага ви отговаряме – кориандър и куркума. Тази комбинация е най-верният ви съюзник за бързо отслабване, особено в случаите, в които поради една или друга причина се налага да влезем бързо във форма.

Освен гарантираното отслабване, приемът на тази вълшебна комбинация има и още едно предимство – изчиства всички токсини от организма и ви дава прилив на енергия.
Хубавото е, че не се налага да изключвате нито една от храните, които са ви любими, но разбира се това далеч не означава, че е позволено да злоупотребявате с тях.
Единственото условие, което трябва да спазите, за да има гарантиран резултат е редовно да приемате комбинацията от тези две подправки – кориандър и куркума.

Не се налага да се подлагате на дълги и изтощителни диети
Не се налага да се подлагате на дълги и изтощителни диети

Трябва да ги прибавяте редовно към ежедневното си меню, за да се избавите от всички натрупали се шлаки в организма и излишните килограми, които ви измъчват.
Тази вълшебна смес е изпитано във времето средство за детоксикация и отслабване.
Тайната им, се дължи на специфичните вещества, които се съдържат в тях.
Ежедневно трябва да приемате по половин супена лъжица от двете подправки, добавяйки ги към супи /студени/, салати или кисело мляко.
ВНИМАНИЕ! Не трябва да ги добавяте към горещи храни, тъй като се окисляват и губят полезните си качества.



Препоръчително е да не се приемат късно вечер, тъй като диуретичният им ефект започва да действа до 30 минути след приема. Слабителният ефект на двете подправки пък идва, след като организмът успее да се изчисти от всички натрупани отрови.
В рамките на три месеца ще отслабнете до неузнаваемост, без да се подлагате на никакви диети, освен това ще се чувствате по-бодри и енергични, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.