Какво вещаят сънищата, които сънуваме най-често? (I част)

0
566

Сънищата са отражение на емоционалното ни състояние

Често пъти се опитваме да разгадаем какво означават сънищата ни, особено тези, които сънуваме често.

На първо място трябва да сме наясно, че не бива да взимаме сънищата си за чиста монета, тъй като те са в резултат на неизживени емоции и фобии, които сякаш остават зад кадър в нашето подсъзнание.
И все пак ето какво означават сънищата, които сънуваме най-често:

Преследване
Ако сънувате, че някой ви преследва означава, че се чувствате застрашени в живота и се опитвате да избягате от нещо или някого.

Сънищата са отражение на емоционалното ни състояние
Сънищата са отражение на емоционалното ни състояние

Голи
Ако се видите в съня си голи на обществено място, означава, че сте емоционално или психологически уязвими и преживявате сериозен стрес.



Ходене
Ако правите опит да ходите или да бягате, а краката ви сякаш са бетонирани и не помръдват, означава, че сте се натоварили с много задачи и куп проблеми, които трябва да решите за кратко време.

Падане
Падането от високо също е сред често срещаните сънища. Този сън има две значения – тревожите се за нещо, което не зависи от вас или се чувствате провалени в някоя от сферите на живота.

Вода
Водата е огледалният образ на вашето подсъзнание, а нейното качество описва емоциите ви.
Ако е чиста и спокойна вероятно сте на път да постигнете високите цели, които сте си поставили. Ако обаче е мътна и бурна, означава, че се чувствате безпомощни.

Зъби
Често хората приемат падането на зъби в съня като много страшен знак. Учените твърдят, че зъбите са свързани с мъдростта, силата и комуникативните ни способности. Често пъти сънуваме подобни сънища, когато се затрудняваме да общуваме с лекота с околните, пише dama.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.