Човек с цели два „инструмента“ взриви интернет!

Човек с два „инструмента“ разби интернет потребителите, като показа нагледно какво точно има!

Става въпрос за мъж на около 25 години, страдащ от рядко заболяване наречено Diphallia, което засяга един на всеки 55 милиона души. Човекът е известен в интернет пространството с  прякора DDD. По разбираеми причини, така ще го наричаме и ние тук. Обикновено хората с Diphalliaпритежават два „инструмента“, като в почти всички случаи и двата или единият от тях са по-слабо развити или не функционират правилно. При DDD обаче и двата органа са в много добро състояние и функционират перфектно.

Заради своето заболяване,  DDD е написал книга на име “ Double Header: Моят живот с два ….“. Поради големият интерес, компанията Reddit е решила да позволи в мрежата разговор между авторът и потребителите в интернет, за да разберат как болестта Diphallia е засегнала живота на DDD и разбира се нейното влияние върху половия му живот. Подробните и без заобикалки отговори на младия човек наистина взривиха интернет.

Младият човек страда от рядкото заболяване Diphallia.
Младият човек страда от рядкото заболяване Diphallia.

Появявайки се в мрежата, 25-годишното момче веднага е предизвикало интереса на медиите, в резултат на което гиганти като Би Би Си и Huffington Post публикуваха множество интервюта, в които той е разказал в детайли за себе си, своето заболяване и интимни връзки.

За детството си, DDD споделя, че неговите родители са го съветвали да прикрие състоянието си. Но той не е могъл да го направи, заради което е понесъл много и ужасни подигравки от своите връстници. Това му е пречело и в половото съзряване по време на юношеските години, когато се е срамувал ужасно от своя недъг.



За своето заболяване Diphallia, DDD разказва, че освен ужасните подигравки на съучениците си, в тийн възраст е трябвало да претърпи лека операция, поради проблеми с облекчаването, понеже уретрата му се е разклонявала на две. Сега той уринира безпроблемно от двете места едновременно. По-сериозен се оказал проблема с еякулацията, защото ако не го правел достатъчно, простатата му се възпалявала. Заради това бил принуден да бъде много активен. Младият човек разказва, че до момента е имал връзка с над хиляда души.

По отношение на партньорите си, DDD споделя, че поддържа контакти и с двата пола. Куриоз било, че доста често представителките на слабия пол се ужасявали и не желаели да бъдат с него, но никой от силния пол не бил отказал да се възползва да бъде с човек с два „инструмента“.

Днес макар и преминал през множество емоционални и физически перипетии поради своето заболяванеDiphallia, нашият герой DDD, е горд със своята различност и признава, че ако една сутрин се събуди като нормален мъж, ще изпадне в пълна паника. За собствено облекчение, той  използва и двата си „инструмента“ и то възможно най-активно. DDD дори се шегува, че обичал повече десния си „инструмент“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.