Вижте змията с чудовищни размери! Това ВИДЕО ще ви накара да подскочите от страх!

Що за чудо е това! Видеото на змията с чудовищни размери ще ви накара да подскочите от страх!

Никой от вас не е виждал такова нещо! Ужасно видео на огромно змийско чудовище потриса потребителите в мрежата! Най-фрапиращото в него е бързината, с която се движи този гигант Учудващо е, защото по принцип змиите са известни по-скоро със своята ленивост и бавни движения, особено  едрите представители на този вид влечуги. Но не и в този случай! А,  това видео е истинско доказателство, че някои от тях макар изгледащи бавни и мудни, всъщност са бързи като стрели и могат за части от секундата да наранят жертвата си.

Огромна змия.
Огромна змия.

Преди да изгледате клипа ви предупреждаваме, че не е подходящ за деца, чувствителни хора или такива със по-слаба нервна система, защото видеото е много стресиращо! Гледайте го само ако стоите стабилно върху здрав стол или някаква друга удобна мебел, защото в края със сигурност ще подскочите от страх!

Ето какво съдържа страшното видео. В началото камерата започва да проследява бавно и подробно една гигантска змия, която е излязла да се припича под слънчевите лъчи. Започва от опашката и бавно, бавно се придвижва по цялата дължина на огромното чудовищно влечуго. Атмосферата е спокойна, птичките пеят, змията си кротува и не помръдва дори милиметър. Никакъв признак, че е забелязала досадника с видеокамерата.

Но всичко това е само привидно и в момента, когато той достига до главата на гигантското чудовище изведнъж змията се стрелва с такава скорост към камерата, че няма как да не извикате или да не подскочите от страх!



На по-смелите от вас – приятно гледане на видеото! А, на останалите….Може би е по-добре, че си го спестихте!

MASSIVE DEAD SNAKE FOUND. #CRAZY

Posted by Mimi Imfurst on 31 август 2014 г.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.