Очаквайте най-новия сериал „Нещата за живота“! (ВИДЕО)

0
411

„Нещата за живота“
По идея на Михаил Ангелов

Екип от група млади хора събрали се, за да направят уеб сериал.
Сериалът „Нещата за живота“ ще е на тематика животът днес, сивото, цветното, хубавото, лошото .. като цяло времената на 21 век.

Нещата от живота
Нещата от живота

С този сериал ще опишем живота на младежите, на тези които го пропиляват, взимайки различни  химии или пък тези, които се занимават с изкуство.
Сериалът ще се излъчва на сезони, като всеки сезон ще има 5 – 10 епизода.

Във всеки един сезон ще се набляга на всеки един от героите.
В първия сезон ще опишем невъзможната любов, а във втория – за „кифлите“ в днешно време или по точно това, че въпреки всичките маски, които носят, те имат своята история.

И така с всеки следващ сезон ще наблягаме на всеки един от героите ни, като ще описваме по-подробно характера и това, което искаме да покажем във филма.

Съвсем скоро ще пуснем и първия епизод на „Нещата за живота“, ще го има в Youtube, Vbox7, както и в страницата ни във Facebook, която е https://www.facebook.com/neshtataotjivotaa
Търсим и участници. Всеки, който иска да участва във филма ни, може да пише на
лично съобщение, както и в страницата на сериала, така и във Facebook https://www.facebook.com/zlobenmc.mishouu – Михаил Ангелов.
Знам, че не можем да оправим България с един сериал, какъвто е „Нещата за живота“, но дори и един човек да накараме да се замисли, значи сме постигнали това, за което се борим.

Нещата от живота

Нещата от живота



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.