Астролог, нумеролог, ясновидец и гледачка за бъдещето на България

0
738

Преди малко беше направена любопитна прогноза за бъдещето на България от известни личности: астролог, нумеролог, ясновидец и гледачка

Днес Гала беше поканила тези свои гости, за да коментират предстоящите избори, които ще се проведат на 05 октомври.

Преди да кажем какво казаха хората със специални способности, трябва да поясним, че трагедията, която се случи вчера в Горни Лом е следствие лоша и трудна планетна конфигурация. Както обясни астрологът Оксана Станчева, Луната вчера е била в Плутон – това означава разрушение.

Те са влезли в съприкосновение с Марс и са образували квадратура с Нептун – разпад, хаос, разрушения, породени от натрупани грешки.

бъдещето
Дали наистина бъдещето бъдещето на България ще бъде такова?

Когато разследващите изучат причините за трагедията вчера в завода за боеприпаси, те ще открият, че човешко нехайство или не добре свършена работа са причина за взрива.



Казано по друг начин, когато в Космоса се образуват такива лоши и опасни конфигурации, те рефлектират върху една страна, континент или върху цялата планета, а пробив се получава там, където има слаби места. Трагедията не е била предварително предопределена, но се е случила, защото много неща не са били изрядни.

Ако у нас и на друго място имаше неуредици от подобно естество, и там е щяло да има аналогични проблеми. За щастие нямаше.

Оксана Станчева
Оксана Станчева

1. Оксана Станчева – астролог определи бъдещето на България

Според нея датата за предстоящите избори не е добре избрана, но въпреки това от 2015 г. за България започва възход.

След 25 октомври 2014 г. Сатурн излиза от Скорпион и навлиза в Стрелец. Това означава, че напрежението у нас ще намалее.

Ели Загорова
Ели Загорова

2. Ели Загорова – нумеролог тълкува бъдещето на България по този начин

През 2014 г. ние се намирахме в позицията на ужасен квадрат – 4, от който излизаме и влизаме в числото 5 – пентаграм.

Ели Загорова отчете през 2015 г. развитие на 3 сектора в България – финанси, защото ще дойдат много чужди инвестиции. Образование – предстоят големи реформи, защото ще има пари за тях. Земеделие – засилен интерес към земите в България – започва процес на връщане към земята и още по-активно земеделие.

Божидар Караджов
Божидар Караджов

3. Божидар Караджов – ясновидец предсказа това за бъдещето на България

Новият парламент и новото правителство ще си поставят като цел номер 1 разрешаване проблема с КТБ. По всяка вероятност тази банка ще бъде с друго име и други собственици до края на 2014 г.

Божидар Караджов определи 35% победа за ГЕРБ и 22% за БСП.

През 2015 г. цената на тока няма да се вдига повече, защото по линия на ВЕЦ и ТЕЦ ще се получат някакви икономии, с които ще бъдат запълнени дефицитите в енергетиката.

През май 2015 г. чуждо ЕРП ще развали договорите си с България и ще напусне страната. Останалите ще го последват.

Новото правителство няма да има дълъг живот. През 2015 г. отново ще има предсрочни избори и служебен кабинет.

Гюкчен
Гюкчен

4. Гадателката Гюкчен вдя бъдещето на България така

Гюкчен прави своите прогнози с боб. Тя казва, че гледането с боб е чиста математика, защото трябва да се правят различни пресмятания на оформилите са конфигурации.

Според гадателката Гюкчен ГЕРБ ще вземе 31%. В правителството ГЕРБ ще влезе в коалиция с 2 по-малки партии, но без министри от БСП.

БСП ще получи между 17,9 и 18,9%.

През февруари 2015 г. поне двама министри ще бъдат сменени от кабинета и на тяхно място ще влязат министри от БСП, за да бъде спасена ситуацията в страната. Според Гюкчен няма да има нови избори през 2015 г., докато Божидар Караджов казва, че ще има.

ДПС е стабилна и ще получи между 14 и 15%.

Реформаторският блок ще вземе 7 – 8%.

ББЦ също ще получи около 7 – 8%. В неделя около 16:00 часа Бареков ще направи някакъв голям скандал и това ще създаде хаос. Този скандал може да повлияе върху резултатите на някои от партиите.

Атака ще бъде на границата, но с много малко ще прехвърли бариера от 4% и ще влезе в парламента.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.