Вашият Дневен Хороскоп за петък (09.10.2015г.) Всички зодии. Част 1

Любовта, парите, късмета според вашия Хороскоп за Днес (09.10.2015г.). Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева.

Овен

Вашият Хороскоп за деня:  Задават се облаци. Бъдете внимателни, говорете малко и слушайте много. Ако чуете някаква клюка за ваш колега – стойте настрана. Поведението ви дразни вашия партньор или човека, който обичате. Не бъдете толкова натрапчиви и оставете лично пространство на вашата половинка. Щастливо събитие ще ви зарадва.

Телец

Подбирайте приятелствата си. Период на несигурност. Въоръжете се с цялата си сила, за да се изправите пред тези дни. Емоционална ситуация ще ви завари неподготвени. Родените във вторник и петък – ще срещнете нещо на пръв поглед много примамливо, но не се лъжете.



Близнаци

Добра новина за родените в неделя. За родените в събота- надежда в любовта. Вие сте в мислите на скъп за вас човек. Не за всеки спомен трябва да скърбите. Подли хора се опитват да ви навредят. Не ги допускайте до себе си. Голям късмет за родените на 18! Задължително да пуснат  Тото фиш!

Рак

Според днешния ви Хороскоп   Луната ще подкрепя мечтите и плановете ви. Двойките да бъдат особено внимателни, защото една погрешна дума може да срине тотално отношенията. Добри перспективи в работата.

Лъв

Ако се намирате сред проблеми, които не можете да разрешите, да знаете, че днес е златна възможност да се измъкнете от голяма част от тях. Неспокойни и нетърпеливи през целия ден. За родените в четвъртък – добра новина в любовта. Не се затваряйте в себе си и се опитайте да живеете малко по-безгрижно. Някакъв човек ще помогне да разрешите въпрос, който е много важен за вас.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Дева

Днешния ви Хороскоп  предсказва: Днес ще чуете от приятел неща, на които няма да искате да повярвате. Труден ден в любовта. Подходящ ден за теглене на кредити. Проблеми с лице, което ви е много скъпо. Опитайте се да намерите разумен подход.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.