Вашият Дневен Хороскоп за петък (09.10.2015г.) Всички зодии. Част 2

Любовта, парите, късмета според вашия Хороскоп за Днес (09.10.2015г.). Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Везни

Вашият Дневен Хороскоп показва, че днес може да имате проблеми с финансови институции. Късмет в любовта, макар че нещата ще бъдат много объркани. Бъдете предпазливи и резервирани, защото може да се окажете в центъра на интриги и клюки. Необходима ви е пауза и време за размисъл особено в любовния ви живот.

Скорпион

Грижете се по-добре за вашите дела. Ако имате тайна любов е време да се замислите какво правите и какво очаквате от тази история. Може би ще откриете, че вече сте уморени от нея и искате да прекратите тези отношения. Завистливи хора може би заговорничат зад гърба ви.



Стрелец

Вашият Дневен Хороскоп  вещае: Родените в сряда могат да пострадат от любовно предателство. Добра новина ще ви изненада толкова, че чак няма да можете да повярвате. Възможност за допълнителни доходи. опитайте с билетче от Лотарията.

 Козирог

Иска ви се да изкрещите на света да спре! Но осъзнавате ли, че той не се върти около вас? Наоколо дебне ревнив човек, който се опитва да провали плановете ви. Някои двойки може би ще се разделят. Хаотичен ден.

Водолей

Трудности в общуването и сътрудничеството с колеги, партньори и приятели. Близък човек ще ви даде полезни съвети, от които се нуждаете. Ако изживявате сложна любов, днес бъдете много внимателни. Недоразумения с близки и приятели, заради вашата нервност.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Риби

Вашият Дневен Хороскоп вещае: Големи промени. Нова любов. Мислете преди да говорите, за да не се превърнете в обиждащ незаслужено критик. Трябва да дръпнете щепсела на рутината във вашата  двойка. Пазете се от човек, който ви ласкае, защото е лицемерен и недобронамерен.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.