Ето кой удари Волен Сидеров!

Ето това е човекът, който удари Волен Сидеров!

Ето кой е героят  ударил снощи Волен Сидеров! Смелчагата дръзнал да забие „крошето на справедливостта“ в лицето на лидерът на партия „Атака“ – Волен Сидеров, се нарича Камен Попов. Това посочи журналистическо разследване на новинарите от „Клуб Z“. Мъжът от видеото с черното яке и каскета, който върна вярата на българите, че все пак не всичко около своеволията на Волен Сидеров ще се размине безнаказано е спортист и бизнесмен. Камен е на около 50 години, сериозен бизнесмен, работодател, хотелиер, спортист и президент на Българската Бушидо федерация. Той притежава и един спортен клуб.

Камен е бивш симпатизант на Българския национален съюз на Боян Расате и настоящ член на Национален форум „Обединение“ – патриотична група разочарована от Расате. Попов е героят на изборната нощ, който удари знаменитото кроше на лидерът на „Атака“ дошъл за пореден път да вилнее в НАТФИЗ. Оказа се, че Камен е личен приятел на бившата депутатка Юлияна Дончева и нейният съпруг. Стъки описа Камен като искрен човек, който държи на честта. Допълва още, че Попов е умерен, спокоен и отлично се владее. Затова според него вероятно е бил изключително провокиран, за да се стигне до раздаване на юмруци.

Според ММА боецът Стъки, Камен Повов в живота е спокоен и уравновесен човек.
Според ММА боецът Стъки, Камен Повов в живота е спокоен и уравновесен човек.

Човекът  с дясното кроше, който насини окото на Волен не е нито поставено лице нито провокатор. Сидеров крещеше и твърдеше, че Попов изпълнявал поръчка за убийството му. Нищо подобно!

От МВР съобщиха, че нямат данни лицето Камен Попов да е какъвто и да било провокатор или изпълнител на „мокра поръчка“. След първоначалното отвеждане в ареста на Първо районно управление с мярка за задържане за 24 часа, Попов е бил освободен в 4.30 сутринта. Източникът на снимките е Веселин Боришев и Фейсбук.



loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.