Диета за бързо отслабване – топи 3 килограма за 7 дни

0
290

С тази диета наистина се свалят килограми адски бързо, но трябва да я спазвате точно

Това е една лесна диета, с която се свалят бързо килограми. Ако имате повод и искате дънките да ви стоят по-широки и да не се налага да гълтате корема на партито, то тази диета ще ви помогне. Трябва само да я спазвате точно и да не си позволявате изкушения, колкото и да ви се иска.

За една седмица ще свалите поне 3 килограма, но трябва да се храните задължително само с картофи и кисело мляко. Това е, нищо друго. Картофите могат да бъдат варени или печени без мазнина и сол, а ги овкусявайте само с малко чубрица или малко оцет.

диета
Диета за бързо отслабване – ако ви се налага да стопите малко килца по спешен повод

Всеки ден имате право на три порции картофи, всяка от които не бива да бъде по-голяма от 150-200 грама. Между отделните хранения трябва да са минали поне три часа. А киселото мляко е една кофичка за деня, най-добре да бъде с ниска масленост – от един или най-много два процента.

Не забравяйте да пиете много вода – още след ставане от сън се изпива една голяма чаша топла вода с няколко капки лимон в нея, а преди да закусите трябва да е минал най-малко един час.



Водата спомага за допълнително горене на мазнините в тялото и изчистване на вредните натрупвания, особено когато е топла и с лимонов сок вътре. Чаша такава вода бихте могли да изпивате и вечер, непоследствено преди лягане.

За целия ден внимателно си бройте чашите с вода или чай без захар, които не бива да бъдат по-малко от осем на брой. Това е и гаранция, че консумацията на картофите няма да ви доведе до запек, а ще спомогне само и единствено за отслабването ви. Желаем успех на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.