Интервю със Слави Горанчовски, ексклузивно за Нова телевизия! (ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО!)

0
823

Слави Горанчовски е обявен за мъжа с най-красивото тяло на света. Това не е абстрактна констатация, а резултат вследствие на един много, много сериозен конкурс, на който Слави се е явил”, заявява водещата по Нова телевизия, след което дава думата на своя колега Деян.

Деян: Добро утро, Слави. Кажи малко повече за най-атрактивната ти награда. Как успя да стигнеш до тези резултати?

Слави Горанчовски: Изисква се адски много труд, но за щастие, във времето, е имало хора около мен, които са ме подкрепяли сериозно, така че се справяме с общи усилия. Психиката трябва да е доста здрава, особено сега на последните три състезания, на които бях в Щатите, беше наистина доста напрегнато.

Слави Горанчовски
Слави Горанчовски с интервю за Нова телевизия

Слави Горанчовски интервю Нова телевизияДеян: Повече време прекарваш в Щатите или повече в България, трудно е да ти хванем дирите? Там са големите конкурси, там са големите състезания, които печелиш.

Слави Горанчовски: Подготвям се в България, живея в България, пътувам само за да се състезавам в САЩ, защото там, всъщност, ако искаш да успееш, можеш да го направиш. Там са големите подиуми.



Деян: Нали знаеш, че сега всички мъже, които те гледат, с подобна мускулатура, си казват „Всичко това е благодарение на хранителни добавки, на стероиди, на какви ли не опасни неща”. Какво ще им кажеш на тях?

Слави Горанчовски: Има хиляди, милиони, да кажа, хора, които тренират и използват тези добавки, но шампионите са няколко. Как си го обясняваш това нещо?

Деян:  Добре, шампионите са няколко, ти си един от тях. Цитираш Дан Колов, между другото ми направи голямо впечатление, че го цитираш: „Силен съм, защото съм българин!”. Тази национална гордост до каква степен те мотивира?

Слави Горанчовски: Ами, мотивираме доста, но сега приоритетите са сменени. Дан Колов тогава е имал нещо предвид с този израз, сега аз имам нещо друго предвид.

Деян: Какво имаш предвид?

Слави Горанчовски: Условията на живот сега са по-различни и те ни принуждават да бъдем силни, за да оцелеем, а тогава той е казал, че е силен, защото е българин, тъй като е с българско самосъзнание.

Деян: Малко тъжна разлика, но да поговорим малко за твоите приоритети, защото имаш цели и в киното. Какви са амбициите ти там? За зрителите трябва да кажем, че Слави Горанчовски е бил дубльор на големия Силвестър Сталоун в „Непобедимите 3”. Кажи какво беше като предизвикателство за теб срещата ти с него и изобщо с цялото съзвездие от актьори? Имаш ли по-големи амбиции в киното?

Слави Горанчовски: Беше интересно да видиш тези хора на живо, доста е респектиращо и като личности, дори и самата им походка като гледаш, реагираш някак си, още повече и като ги видиш как играят.

Деян: В какви сцени заместваше Силвестър Сталоун.

Слави Горанчовски: В една от сцените пилотирам самолет и Джейсън Стейтън ми е втори пилот.

Деян: Силно се надявам за в бъдеще да те видим в роли, в които не заместваш Сталоун, а да играеш себе си като Слави Горанчовски, пожелава репортерът на Нова телевизия, за завършек на интервюто.

Слави Горанчовски

Слави Горанчовски

Слави Горанчовски

Слави Горанчовски

Слави Горанчовски

Слави Горанчовски снимки

Слави Горанчовски

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.