Гигантски скелети на хора изумиха света (ВИДЕО)

0
1964

Учените предполагат, че преди Потопа, по Земята са живели истински великани, но след като се появиха техни скелети, знаем, че това е истина

Намерените скелети на гиганти са стояли под земята в продължение на стотици векове в района на Якутия.

skelet
Скелет на гигант

Тези великани са израствали от 4 до 12 метра. Но освен огромният ръст, те притежавали изключителен интелект и здраве. Изгледайте и видеото.

Приказката за Гъливър и лилипутите явно не е художествена измислица на писателя Джонатан Суифт, който в далечния 18-ти век издава своят роман.

Възможно е да са представители от расата на Атлантите, която разполагала с изключителен умствен и технически потенциал, но се самоунищожила, защото хората тогава започнали да проявяват характерните за Хомо Сапиенс злоба, завист и желание да доминират.



Точно по този повод проф. Лъчезар Филипов обяснява, че извънземните са около нас, но не искат да ни дадат прекалено голямо знание за високи технологии, защото ние ще унищожим цялата планета.

За тях ние представляваме един зоопарк, на който са нужни дресьори.

galiver
Гъливер е бил истински Атлант?

Който иска да научи повече за извънземните, техните способности и прояви на Земята, може да гледа всеки четвъртък от 19:30 до 20:00 часа предаването „Въпрос на гледна точка“ по  news7.

Предстои разискване на въпроса с житните кръгове, които извънземните правят на различни места по Земята и които са определени послания към земляните.

А ако се вълнувате какво се случва с човек, след като настъпи физическата смърт, отговори ще получите от същото предаване, но всеки вторник.

Тогава гост е писателят от Пловдив Христо Нанев, който познавал феномена Слава Севрюкова и други хора със свръх сетивност.

Христо Нанев  е обучен да помага на хората в нужда да изпаднат в транс (регресия), да се върнат назад в предишни реинкарнации (животи) и да открият причините за настоящи беди, нещастия, болести, страхове и други проблеми.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.