Страшен хит: С тази диета сваляте 10 килограма за 10 дни!

0
604

Това е диетата на японските монаси, която наистина действа при всеки

Ако искате бързо и сигурно да свалите килограми и то доста килограми, то това е вашата диета. Тя е известна още и като диетата на японските монаси, при която се свалят цели рекордни 10 килограма за 10 дни. Може и да не вярвате, но е така.

Знайте обаче, че диетата не е никак лесна. Напротив – тя не е за всеки, защото е нужна много воля да се издържи. Това, което се яде по време на всички тези десет дни, е само ориз.

Диета за наистина бързо отслабване
Диета за наистина бързо отслабване

Всеки ден имате на разположение по 500 грама ориз, който се приготвя единствено сварен и без никаква мазнина или сол. Това, което може да сложите в него, за да го овкусите и да не ви се разгади в един момент, са само подправки като черен пипер, малко кимион, куркума и т.н.

Оризът се разделя на три части и през целия ден ядете само тях. На закуска ориз, на обед ориз и вечер ориз. В случай, че през някой от дните след третия ден, ви стане гадно и решите, че няма да издържите, може да си направите малка салата от пресни зеленчуци, която да овкусите само с лимонов сок.



Това е всичко, което трябва да изпълните в тази диета от десет дни като задължително по време на спазването й трябва да пиете много вода и чай, но без подсладители. Колкото е възможно повече от тези течности, за да не си докарате констипация на стомаха.

След края на десетдневието започнете захранване като се храните с малки порции, три пъти на ден и включите в менюто си повече плодове, зеленчуци и млечни продукти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.