Проверете какви са шансовете ви за успех (II част)

0
496

Хамилтън е изчислил шансовете за успех на всяка една зодия

Американският преподавател от държавния университет в Кънектикът – д-р Хамилтън е убеден, че шансовете за успех са пряко свързани със зодията.

Наблюденията му сочат, че хората, които жънат успех след успех в живота се раждат в определено време от годината. Той определя родените под знака на Водолей като една от зодиите с най-голям успех.

Ако искате да научите какви са вашите шансове за успех според десетобалната система, можете да разберете от следващите редове:

Везни
Шансът за успех на Везните се равняват на 8. Тези представители са дипломатични и миролюбиви, но са твърде нерешителни и суетни. Ако не влизат постоянно в междуличностни конфликти, шансовете им за успех са големи.



Хамилтън е изчислил шансовете за успех на всяка една зодия
Хамилтън е изчислил шансовете за успех на всяка една зодия

Скорпион
Шансът за успех на Скорпионите е 7. Те са изключително изобретателни и страстни. Обикновено в пътя им към успеха ги проваля огромната им мнителност.

Стрелец
Шансовете за успех на Стрелците се равняват на 8.7. Те обичат независимостта си и са с авантюристичен дух. В пътя им към успеха ги спъва твърде голямата емоционалност и безотговорност.

Козирог
Шансът за успех на тази зодия според Хамилтън е 9.2.
Тези хора са изключително търпеливи и отговорни и това им помага по пътя към успеха. Диктаторската нотка в характера им, както и липсата на въображение са най-големите пречки в живота им.

Водолей
Шансът за успех на тази зодия е 9.7. Спокойно може да се каже, че са родени под знака на успеха. Изключително изобретателни и интелигентни са. Това, което им пречи по пътя към успеха е знаковият им инат и болните амбиции.

Риби
Шансът им за успех е 5. Те притежават огромна способност за адаптация. Спънка към успеха им обаче е твърде голямата склонност към самосъжаление и драма, както и огромната им чувствителност, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.