Меркурий вече е в Стрелец. Какво означава това?

0
469

Всички зодиакални знаци ще извлекат полза от това

Меркурий вече е в знака на Стрелец.

Ако се питате какво ще ни донесе навлизането на Меркурий в знака на Стрелец, можете да намерите отговор в следващите редове.
От тях ще научите какво ще донесе навлизането на Меркурий в знака на Стрелец за всяка една от зодиите.

За никого не е тайна, че Меркурий е планетата на комуникациите и развитието, което означава, че през този период вероятно ще бъдем обзети от желанието за откриване на нови хоризонти и поставянето на нови цели.

За огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, навлизането на Меркурий в Стрелец ще се отрази изключително благотворно.



Всички зодиакални знаци ще извлекат полза от това
Всички зодиакални знаци ще извлекат полза от това

През този период трите знака ще правят много добро впечатление и ще завладяват без никакви проблеми сърцата. Освен това те ще печелят с лекота и чуждата подкрепа.
Докато една част от тези зодии ще се втурнат да осъществяват стари планове и проекти, то други ще стартират ново начинание, което ще е ключово в развитието им.

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще получат ценни съвети или предложения, тъй като някои хора от обкръжението им могат да им помогнат много да осъществяване на плановете и разгръщането на потенциала.

Знаците подвластни на силата на водата – Рак, Скорпион и Риби ще са изключително пробивни и то най-вече по въпросите отговорни за финансовото им състояние. Голяма част от представителите на тези три знака ще сключат доста успешни договори и сделки, които ще им донесат сериозни приходи.

Земните представители на зодиака – Телец, Дева и Козирог ще се стремят към изясняване на междуличностните отношения.
Този период може да се окаже ключов за тях, тъй като може най-накрая да постигнат успех по сериозен въпрос, който отдавна не им е давал мира, касаещ личния им живот, пише dama.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.