Цената на петрола, скрития смисъл? Статия с инвестиционен потенциал!

1
565

Историкът и астролог Георги Христов споделя за скрития смисъл за цената на петрола и как тази статия крие инвестиционен потенциал, който може да използвате за в бъдеще

Историкът и астролог Георги Христов
Историкът и астролог Георги Христов

Това което ще прочетете на следващите редове може да ви се стори налудничаво и лишено от здрав разум , но за хората които не робуват на предразсъдъци статията може да се окаже доста интересна и дори полезна, ни споделя историкът и астролог Георги Христов.

В последните две години станахме свидетели на драстично поевтиняване на „черното злато“ на световните пазари. Това явление не би могло да бъде резултат от спад в потреблението на горива, нито пък от търсенето на такива. При обстоятелства, свързани с „цената се определя от търсенето“, движението на стойността би могла да варира от порядъка на 20 до 30%, което би било нормално.  Това което се случи обаче е промяна на цената с над 70% и то за изключително кратък период, това говори единствено за едно нещо – нескрита спекулация.  Опитвайки се да анализирам дали това явление е нормално, се обърнах към историческа справка за цената на суровината в последните 70 години.  Останах учуден, че това явление е не просто нормално, а дори е строго закономерно, повтарящо се през точно определени периоди от време. Опитвайки се да разгадая тази интересна матрица, в спадовете и пиковете на цената на петрола, реших да подходя леко нестрандартно и да използвам една налудничава на пръв поглед идея, обръщайки се към дългогодишното си хоби Астрологията.

neft

В началото беше просто забавен експеримент, но не ми отне и час, нито пък някакви невероятни изчисления, за да видя нещо забележително.  Накратко това, което видях е строга закономерност между позицията на Сатурн и цената на петрола.  Всеки, разбиращ поне малко от астрологията и символизмът на планетите, ще се досети, че Сатурн символизира ограниченията на реалността и кармичните уроци, но освен това и всякаква дейност, свързана с добиване на полезни изкопаеми и професиите свързани с това. Не е случаен факта, че планетата на най-земния знак Козирог е именно Сатурн, категоричен е астрологът и историк Георги Христов.



Георги Христов
Колаж на Георги Христов, показващ влиянието на Сатурн върху цената на петрола

neft-За да не изпадам в многословие, изводът, до който достигнах, базиран на ретроспективния анализ е, че за последните 50 години всеки път, когато цената на „черното злато“ отбелязва рекордно високи стойности, Сатурн преминава през зодиакален знак, принадлежащ към Земната триада.  Всеки път, когато планетата се намира в знаци от Огнената триада, има сериозни драстични спадове в цената на петрола и това е всеки път с много малки изключения до този момент.  За периодите, в които планетата се намира във Воден знак, цената е усреднена, но по-скоро висока, докато при преминаване през въздушен знак, цената има ниски или усреднени стойности, на база цени от целия наблюдаван период.

Георги Христов
Историкът и астролог Георги Христов изготви специална графика, онагледяваща казаното от него, за това, че има тенденция в кривата с цената на петрола, познат още като „черното злато“

Поглеждайки една проста графика, дори на непосветения в астрологичното познание читател, би му станало пределно ясно, че няма как тази периодичност да е базирана на чисто съвпадение и астрологията не е просто псевдонаука, а ценен инструмент за анализиране, освен на отделните човешки съдби, така и на състоянието на социалните и икономическите процеси като цяло, заяви историкът и астролог Георги Христов.

 

 

 

 

 

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.