Ще ми прости ли: Не мога да живея без него, а го губя!

0
418

Разводът се оказа личната ми драма

Личната ми драма е, че преди шест години се разделих със съпруга си, дълго и ужасно. Мислех, че съм срещнала мъжа на живота си, а се оказа, че съм била с егоист, който искаше само на него да му е добре. На всичкото отгоре бе и много стиснат човек. Всичко в къщи започна да пада и да се руши, а на него не му се даваха пари за нищо. Да не говорим за разбитите панти на гардероба, изгорелите котлони, скъсания балатум, „изгубения” цвят на тапетите. Не ходихме на почивка, да не говорим за ресторант или просто да поканим гости и да се срещнем с приятели.

Да ми вземе подарък по някакъв повод, това бяха пари на вятъра. Когато взимаше заплатата си я стискаше в джоба. Питаше ме колко пари ми трябват, ако исках да взема нещо за в къщи. И то с мрънкане, със скандал, все за тези пари. Накрая ми писна и подадох молба за развод. Добре, че имах апартамент от баба и отидох да живеят в него, след като квартирантите напуснаха.

Гаджето ми губи доверието към мен
Гаджето ми губи доверието към мен

В началото бях като спънат кон. Купувах си само деликатеси, хранех се по заведения, регистрирах се в сайтове за запознанства. Бях като отвързана, вкарвах в леглото кой би не. Но все попадах на мъже, които приличаха на бившия ми, някои и по-зле от него. Накрая се запознах с Явор, но не в сайт, а при една приятелка. И той беше разведен, без деца и търсеше жена, за да остареят заедно. Разбрах какво е да имаш мъж до теб, да се грижи, да трепери за теб, паснахме си идеално и в леглото. Помислих, че рая е и за мен. Тогава, в това море от любов се обади един от тези, с които излизах от сайтовете. Вдигнах, защото ми звънна от непознат номер.

Стъписах се, искаше да се видим, защото сме си паснали в кревата. Мънках и се чудех как да го разкарам. Явор бе до мен. Вместо след това да бъда искрена и да кажа на Явор, че имах труден период след развода, аз клинчих и мрънках. Тогава започна да ми говори за честността и доверието, вече не ме целува и прегръща както преди. Не искам, но усещам че го губя. Заради моята глупост се отдалечава, а не искам да е така.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.