Да подкрепим Крисия всички заедно. Лесно е

229
2331

Гласувайте за песента на Крисия, Хасан и Ибрахим. Много е лесно. Трябва да отделите не повече от 1 минута като следвате указанията

Важно е да подкрепим българската песен, която представя България на детската Евровизия, защото тя е прекрасна. Но и защото сме българи и в такива моменти сме длъжни да бъдем единни, както го правят хората по целия свят.

Какво трябва да направите?

1. Отворете този линк

http://wiwibloggs.com/2014/10/21/poll-win-junior-eurovision-2014/63589/



krissy
Крисия, Хасан и Ибрахим
krissia
Гласувайте за Крисия, Хасан и Ибрахим

На него са качени видеата с всички песни на участниците в детската Евровизия.

Под видеата, които са 16 на брой (на Крисия, Хасан и Ибрахим е третото под ред), има поле за гласуване.

2. Сложете отметка до името на България, изписано на английски и имената на нашите участници. Вижте на снимката.

3. Слезте в края на таблицата и натиснете VOTE.

И това е всичко. Няма да загубите и 1 минута, за да гласувате.

krissia
Изпращате своя глас  за Крисия, Хасан и Ибрахим

Сега успехът на Крисия, Хасан и Ибрахим е в нашите ръце.

Колкото повече българи, а и не само гласуват за тях, толкова по-големи шансове имат за успех!

Продължавайте да гласувате, за да се изкачат до първата позиция, защото в момента са едва на 4-та позиция.

Можете да го направите няколко пъти през деня.

 

сподели бутон

loading...

229 КОМЕНТАРИ

  1. Според правилата за гласуване за участници в Евровизия,страната на участника не може да гласува за него.Може да гласуват сънародници,които са в други държави както и жителите им.Не знам дали за детската Евровизия няма други правила.Много се надявам други държави да ги подкрепят-и аз съм за тях.Страхотни са!

  2. Крисия трябва да спечели ,страхотна песен ,великолепно изпълнение .Успех !

    • И да искате и да не искате не можете да гласувате от България , такива са правилата , освен ако не сте в чужбина .Какво значение имат имената на децата важното е , че свирят страхотно и представят България

    • По-тъпо същество от по-горе опитващата се да пише Ventsislava не съм срещала! Първо, проста българко, научи се да пишеш на кирилица!!! Второ, защо се мислиш за разумна като НЕ гласуваш за Хасан и Ибрахим?! Тебе простотията ще те убие, не разумът, защото при тебе няма такъв!
      А на вас български малки чародейци – и на тримата ви желая от цялото си сърце да спечелите първото място, защото го заслужавате! Успех, мъничета Крисия, Хасан и Ибрахим! С титаничния ви талант няма начин да не успеете!

    • На такава жена се казва – патка! Аз съм възпитан човек и казвам – бяла птица с миши мозък, която от завист няма и толкова! Успех на децата! Прекрасни са!

    • Ей такива същества като тебе ме карат да се срамувам, че съм българка. Не талантливите деца на България, независимо от етноса им, не насочващите ги родители, не хилядите хора, които ги подкрепят, а такива като тебе – завистливи, злобни, ограничени, малодушни човечета.

    • Скъпа, Венцислава, водещата в тази тройка е Крисия. Тя е изпълнителката. Водещи са усмивката и доброто сърце. А разумът, ако Го слушаш внимателно ще разбереш, че за Бог всички хора са равни. Обичай, за да бъдеш обичана! Хасан и Ибрахим са виртуозни изпълнители, сам Бог им движи ръцете.
      Мир и Любов!

    • Омразата върви ръка за ръка с тъпотията Ви, Венцислава! Засрамете се!
      На децата пожелавам успех!

  3. Поздравления Крисия ,прекрасна песен !Желая ти успех на евровизия!

  4. Уникални деца! Напълнихте ми душата с радост! Нека Бог е с вас! Напред и нагоре, чака ви голямо бъдеще! Успех в Малта!

  5. Колкото пъти слушам нашите деца, толкова пъти настръхвам. Надявам се на справедливост! Успех, наши таланти!!!

  6. Страхотна песен, прекрасни деца и невероятно изпълнение! Желая ви успех на Евровозия и всяка друга сцена занапред!!!

  7. Един от малкото поводи да се гордеем,че сме българи! Успех на децата! Не мога да разбера злобните коментари, че мястото на Ибрахим и Хасан не било до Крисия. Защо? Братята са толкова талантливи, колкото и Крисия и всички те са български деца, талантът няма етнос, разберете го!

  8. Гласува се по няколко пъти . Няма проблем и 20-то кратно . Стига да има време човек , може и цял ден да пуска вота си .

  9. успех страхотна песен и уникално изпълнение нека се сбъдне мечтата ,гласувайте

  10. много сте таланнтливи деца ! браво ! разбрах ,че може да се глесува /не ограничено /възползваѝте се от това ,нашата песен да е на първо място -те го заслужават!

  11. Прекрасни деца, фантастично изпълнение. Какъвто и да е резултата вие сте първи. Успех на Крисия, Хасан и Ибрахим.

  12. Възхитена съм от малката Крисия,има божествен глас,спокойно и непринудено държание, по време на своите изпълнения. А и песента и за Евровизия е прекрасна,страхотно изпълнена от нея. Има една мисъл: Когато фактите говорят и боговете мълчат. Аз не мога да кажа повече от това,защото не намирам толкова силни думи,за да изразя своето възхищение от това дете с прекрасен глас! Тя е едно малко дете, с ангелски глас и непринудено държание на сцената.Дано Господ здраве да и дава,за да продължи да пее и щастие,да успее да представи нашата малка България,с големи таланти като този на Крисия!!! Успех,мило дете!!! Дерзай напред по трудния път на музикалните постижения!

  13. Толкова бях развълнувана,че забравих да подкрепя и другите две деца,Хасан и Ибрахим. Но дано ,дано успеят да бъдат оценени правилно на този конкурс,Евровизия. И те са прекрасни,защото са деца,наши български таланти.Успех,мили деца.Ако зависеше от мен,имате безрезервно Да,за това,което правите. Успех,мили Български таланти!!!

  14. Здравейте на всички!Може да се гласува неограничено, стига след всяко гласуване да изтривате историята и бисквитките, които в Модзила се намират под Инструменти и после Опции(Tools, Options)в Интернет Експлорър са пак Tools, Internet Options.И трябва да сложите отметка в квадратчето за Изчисти историята, бисквитките на затваряне на програмата.В телефонните браузъри е доста по-лесно-тъй като няма нужда да затваряте прозореца, тъй като повечето имат отделен бутон за почистване на временните файлове от сесията.Така че при телефоните става доста по-бързо.Разбира се, по отношение на това, че песента на Украйна води в повече от времето, се дължи на численото превъзходство, понеже са в пъти по-голяма държава.
    Желая успех на Криси и двамата рицари които ѝ помагат и ако не ги порежат по политически причини, трябва да им дадат 1-то място и специалната награда за онлайн гласуване!Така че не забравяйте-от България не можем да гласуваме за нашите деца чрез СМС-и след изпълнението им на 15-ти, но можем да гласуваме онлайн на страницата на директното излъчване:
    Като страницата ще започне да излъчва малко преди официалното откриване.

  15. Тез двете циганета Асан и Исмаил за кво са ги курдисали и тях???Един чужденец като им чуе имената и първото,което ще си помисли е че България е една мюсюлманска държава от сорта на Косово,Босна,Албания,Мароко или Алжир! Е,те това е скритото послание-тихо и полека България става двунационална държава с 2 официални езика-български и турски!!! Ама така е,като раята спи и кой ли не я оножда!

  16. Крисия ,Хасан и Ибрахим желая Ви успех Вие сте победителите на тази Евровизия в Малта НЯМА ДА ИМА ПО-ДОБРИ ОТ ВАС Мили сънародници гласувайте Online na http//www.junioreurovision.tv /page/webtv?program114133

  17. Това е нашето бъдеще. Такива деца ще спасят света.
    Желая им от сърце и душа да спечелят!

  18. Желая успех на прекрасните и талантливите деца.Те са гордостта на България. Дано техният успех стане повод за развяване на Българското знаме. И стига с тези крайно националистически чувства.

  19. Машината на Евровизия ще има труден момент на този финал.Дали да бъдат честни и да дадат наградата на този, който заслужава, в случая на нашите деца, или да пожертвуват честността за политическите или други интереси на Еврогейския съюз.Ако изберат второто, рискуват да се изложат пред сума ти народ от къде ли не по света, които са харесали вече Крисия и планират да гласуват за нея, чрез СМС-и или онлайн.Да се надяваме, че ще изберат честността, поне при децата, щото видяхме накъде отидоха на голямата Евровизия.
    Една много грешна тактика от началото на годината, та доскоро, беше свалянето на всяко видео на Крисия от Нета, само заради гледаемостта, рейтинга и печалбите на БТВ и в частност на Седем Осем, фирмата на Слави.Сега, когато видяха, че тези видеа работят за нея, спряха да ги свалят, но явно загубиха момента.Видеото на Крисия от Кастинга щеше да е на около 15 милиона със сигурност и ефекта щеше да е лавинообразен, особено като се прибавят и другите ѝ видеа.Но може би са искали да ѝ подрежат крилцата, за да е сигурно, че пиленцето снасящо златни яйца ще стои по-дълго при тях. Защото за всеки вече е ясно, че Крисия умее да прави шоу и да вдига рейтинг и е основната причина да се случва всичко това.Няма друг в българското медийно пространство, все едно актьор, певец, спортист, за политик да не говорим, да е харесан от толкова хора и да е получил толкова добри думи за толкова кратко време, че и да е надежда за толкова много хора в този момент.Това мъничко момиченце се оказа по-голямо от доста други, по-големи от нея на ръст, на години, на опит, защото има добро сърце, пълна с обич душа и върши всичко с любов!
    От сърце желая успех на нея и на момчетата!

  20. Криси е умна, красива, талантлива.Най-важното и хубаво нещо е , че изпълнението на песента ще бъде чута от цял свят.Тя е едно малко „бижу“ на България! УСПЕХ! В такъв момент се гордея , че съм Българка!!!

  21. Прекрасно изпълнение от чаровната Крисия и виртуозите Хасан и Ибрахим! Вие ме просълзихте…Вие сте най – добрите и трябва да сте първи…..! Дано не е нагласено всичко! Стискам Ви палци!

  22. Крисия е уникална и вярвам че ще бъде на върха на класацията на Детската евровизия в Малта,тя ще бъде №1,защото тя е невероятно талантливо дете ,аз гласувам от сърце за теб мила Крисия защото съм българка!

  23. Бих искал да уточня нещо за желаещите да подкрепят Крисия и момчетата.От България може да се гласува онлайн на страницата на директното излъчване за специалната награда.А намиращите се в участвуващите страни могат да гласуват освен със СМС-и и онлайн на същата тази страница-така че те имат 2(два) начина да помогнат на нашите деца.За намиращите се в неучаствуващите страни, е като за намиращите се в България-да гласуваме на страницата по-горе и да помогнем на Крисия и рицарите които ѝ помагат да спечелят специалната награда!

  24. Мили хора,
    изчетох всички коментари и душата ми прелива от радост ,защото няма нищо по-хубаво от това да усетиш как хората се обединяват от нещо наистина толкова стойностно -тази чудна детска песен!!!!!!!!!!

    Браво на целия екип създал песента ,браво на Крисия ,че влага цялото си детско сърце в изпълнението и и браво на Хасан и Ибрахим за съпровода .
    Нямам думи да изразя вълнението ми когато я слушам !!!!!!!!!Аз наистина си мечтая възрастните да се обичат помежду си както децата .
    Благодаря на Методи, че описва как и къде да се гласува и думите на Стефан Ковачев
    „Това е нашето бъдеще. Такива деца ще спасят света.
    Желая им от сърце и душа да спечелят!“ ги взаимствам от него,като му се извинявам ,но и аз мисля точно така….:))))))

  25. Крисия и момчетата Бог ги води! Страхотни изпълнители! Те ща са победителите в конкурса. Няма от Бог по-силен!

  26. Фантастино, божествено, неземно… Браво, Браво… Горд съм с вас деца и отново ми идава на ум – Господ ни обича! Господ е БЪЛГАРИН!!! Остава и ние да се заобичаме и подкрепяме..

    Успех мили даза! Обича ви!

  27. Крисия , Хасан и Ибрахим са таланти, спор няма. Те ще са победители, въпреки всичко, защото са харизматични, и са се родили победители. Малта ще ги запомни завинаги.
    Такива малки деца се превръщат в големи обединители на нашата нация. България има нужда от това в тези трудни дни. Браво деца! Сърцето ми се изпълва с гордост, защото ви има.

  28. ХОРА… ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТЕ! ГЛАСУВАЙТЕ МНОГО ПЪТИ – ГЛАСЪТ ВИ СЕ БРОИ! ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАТ ГЛАСОВЕТЕ ТАКА! В МОМЕНТА СМЕ НА 6 – ТО МЯСТО! ДОСЕГА АЗ ГЛАСУВАХ 4 ПЪТИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ! ТРЯБВА ДА Я ПОДКРЕПИМ!!! ОБИЧАМЕ ТЕ, КРИСИИИИИИИИИИ……………

  29. Три чудесни български деца!!!Браво на тях!Невероятна песен и страхотно изпълнение!Желая им успех и първо място!Дано недделее истината ,а не политическите страсти и бъдат оценени по достойнство.А към бъгарите в чужбина апелирам-гласувайте.Нека веднъж да бъдем солидарни с Родината си!

  30. КРИСИ НЕЗНАМ ДА ЛИ ЩЕМ ГО ПРОЧЕТЕШ НО НЯМА НИЩО ЧУ ХАРЕСВАМВИ МНОГО И ПЕСЕНТАВИ НО ИСКАМ ДА ТИ КАЖА ЧЕ КАТО ЧУХ ТВОЯ ХИТ МИ ХАРЕСА НО АЗ КАТО ЗАПЧХ С ТЕБ АЗ ПЕЯ ТОЧНО КАТО ТЕБ ,ИСКАХ САМО ДА ТИ КАЖА ТОВА АКО ИСКАШ МИ СЕ ОБАДИ ЧУ ВА СЕ ЧЕ СИ СИ ЗАГУБИЛА ГЛАСА АКО ТИ ТРЯБВА ПОМАЩТ АЗ СЪМ НА СРЕЩА

  31. Вие вече сте победители!Заслужавате го и няма значение на кое място ще ви класират!Изживейте мига и бъдете щастливи!

  32. Уникални деца! Напълнихте ми душата с радост! Нека Бог е с вас! Напред и нагоре, чака ви голямо бъдеще! Успех в Малта!

  33. Prekrasna pesen , aktualna za vremeto, v koeto jiveem / s bogato sudujanie/ , s neveroyatno krasivo izpulnenie na chudesnite deca . Vpechatlyavashtiyat glas na charovnata Krisiya plenyava / grabva / vednaga vseki slushatel. Jelaya golyam uspeh ,zashtoto naistina shte e zaslujen .

  34. ventsislava- Няма такава пача както теб ! Въобще имаш ли някаква ценностна система?Какво им е на децата? Няма значение децата от какъв произход са,те пеят за България,правят нещо велико. Пеят разкошно-заслужават да спечелят! Деца,с Вас сме!

  35. Успех на Крисия!!!! Тя е прекрасна, уникална, невероятна , излъчва чар и магнетизъм и заслужава да спечели Евровизия

  36. Браво деца. Накарахте ме да настръхна и ме просълзихте. Изпитах гордост – нещо, което отдавна не бях изпитвала. Заслужавате да бъдете първи. Много сте талантливи, а и песента Ви е най-хубава и запеваема. Горещо Ви прегръщам. Успех, деца!

    А на Венцислава само възпитанието ми пречи да и отвърна, а и не си заслужава май такова внимание за толкова „малък човек“.

  37. След Евровизия: Крисия беше върхът! Почти всички гласуваха за Италия,защото представителят беше единственото момче,защото е Италия,известна с мелодични песни и защото да не е Крисия…Единствено песента на Крисия имаше мелодия,красива и запомняща се.Да си призная,на другите песни щом им чуех кресливото начало веднага намалявах звука и без интерес изчаквах края,понеже не си заслужава…И в детската песен имаше политика.Що ли им участваме в простотиите,да се надяваме музикални глухари,дето ги е настъпил слон по ухото,да гласуват за нас?

  38. Не може,да допуснат България,да спечели.Всичко е пари и политика. Децата са ни направо супер,на58г съм, никога не съм плакал от щастие но тези три чудесни деца ме накараха.Жалко че политиката определя кой да спечели и кой не.Все пак 2-ро място е голям успех за България, и за тези страхотни деца

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.