Демонична къща сее нещастия, предизвиква смърт! (Ето къде се намира)

0
456

Къща е обитавана от зли духове и пустее празна

Демонична къща е предизвикала зло и смърт за обитателите си. Според легендата на това място свещеници искали да изградят църква през 60-те години на миналия век. До тогава във варненското село нямало построен никакъв божи храм.Тогавашната власт не разрешила и дала общинското место за дом на младо семейство.

Те построили съка и заживели в нея. Мъжът ходел на работа, а жената се грижела за дома и градината. После станала учителка. Но тогава се случило. От стаите се чували призрачни шумове, стенания, страховити вопли и от мазето.Един ден те запалили колата и решили да отидат във Варна за някакво тържество. Автомобилът им обаче загаснал точно на жп линията и младото семейство загинало, пометено от влака.

Демоничната къща в с. Цонево
Демоничната къща в с. Цонево

По-късно къщата е закупена от селскостопански производители. Възрастното семейство не вярвало на приказки за призраци, демони и зли сили. Но един път, на полето, мъжът едва не паднал от движещия се трактор. Съпругата му пък си отрязала два пръста на лявата ръка с косачката. Те отдали това на лош късмет и продължили да живеят в страховития си дом.

Докато на полето не ги връхлетяла изневиделица и после мълния ги убила на место. Трето семейство се настанило, учителят се занимавал с окултни науки. Въпреки ритуалите, които направил, едва навършил 40 години и починал. Последният обитател също бил намерен мъртъв, без да се разбере причината за това.



Оттогава призрачната къща пустее не продавана. Но странни шумове се чуват вечер. Хората се заключват, щом се мръкне, а майките не разрешават на децата си да играят по тъмно. Селяните разказват, че много млади хора починали без причина, удавниците в местния язовир също не били малко. Въпреки че най-после има построена църква, злото от село Цонево още не си е отишло.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.