Малки хитринки, които ще са от огромна полза за всяка жена

0
531

Дори не сте предполагали, че кухнята ви изобилства от продукти, които могат да са ви от огромна полза

Тези малки и незначителни на пръв поглед хитринки ще са от полза на всяка жена.

Всички сме наясно колко ценно е времето ни и как напоследък не стига почти за нищо, още повече за домакинските ни задължения.
Тези малки хитринки обаче ще улеснят значително ежедневието ви.

Следните хитринки, които ще ви представим ще са ви от огромна полза в почистването на дома, без да се налага да купувате скъпоструващи препарати.
Дори не сте предполагали, че кухнята ви изобилства от продукти, които ще са ви от огромна полза при прилагането на следните малки хитринки:

хитринки
Дори не сте предполагали, че кухнята ви изобилства от продукти, които могат да са ви от огромна полза

Ориз
Оризът ще ви е от огромна полза за почистването на вазите. Сипете малко количество суров ориз във вазата, добавете миещ препарат и топла вода и разтъркайте добре с четката (тази, която се използва за миене на шишета) или просто раздрусайте енергично вазата. Ще се изненадате от блясъка, който ще получите.



Лимон
Този плод, който е изключително полезен за здравето е от огромна полза и за почистването на дома ви. Натъркайте микровълновата фурна с парче лимон и ще я почистите до блясък. Същата процедура ще ви избави от неприятната миризма на дъската за рязане. Можете да почистите до блясък месинговите повърхности в банята или да премахнете петната от спалното бельо.

Утайка от кафе
Тя би могла да ви бъде от полза при премахването на неприятната миризма, която се появява периодично в хладилника. Просто я поставете в подходящ открит съд в хладилника за 24 часа и миризмата ще изчезне като с магическа пръчка. Със същият успех бихте могли да почистите и мазните повърхности, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.