Уникален метод за лечение на рак убива клетките за 3 минути

1
638

Бичът на 21 век е време вече да приключва. Откриха уникален метод за лечение на рак, при който са необходими едва 3 минути

Както разбираме от материал на сайта razkritia.com цитиран от politikata.net, вече е открит изключителен начин, по който борбата с рака > да приключва само за 3 минути.

Грег Браден не е лекар, не е учен, а е писател.

greg-rak
Грег Браден се е излекувал от  рак с помощта на новата енергийна технология

Той се завърнал към първоначалната връзка: тяло – дух и открил онези фини енергийни полета, които обединяват физическото и менталните тела на един човек.

Писателят Грег Браден осъзнал, че когато физическото тяло боледува, проекция на болестта се получава и върху менталните тела.



Т.е. вместо да тъпчем физическото тяло с лекарства, можем направо да повлияем върху менталните и по този начин да изчистим болестта от фините полета, а след това тя сама ще изчезне и от човешкото физическо тяло.

Изобретателят на електричеството и на електрическата крушка американецът Тесла, който през 1893 г. по време на Колумбовото изложение в САЩ осветил целия Ниагарски водопад, също бил наясно как човешкото тяло произвежда електричество чрез своите мисли.

Мислите и мозъка на човек са мощен генератор за производство на мощна енергия.

В същото време менталните полета заобикалят човешкото тяло. Те не са видими с просто око, но с аура камера могат да бъдат отчетени.

Биоенерготерапевтите влияят върху менталните полета на човек, а силно сензитивните виждат човешката аура и по нея откриват още в зародиш редица заболявания, защото се променя нейният цвят.

За момента в Китай разполагат с техника, която насочено изпраща енергия върху туморите на рак и може да ги унищожи само за 3 минути.

Самият писател Грег Браден имал тумор на мозъка и бил разбит от такава насочена енергия.

 

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.