Дами, вижте какво разкрива зодията за вас (III част)

0
291

Дамите родени под знака на Скорпион, са изключително страстни, властни

Втората част можете да прочетете ТУК.

Зодията определя до голяма степен живота и характера ни.

Понякога зодията ни приписва черти, от които не можем да се избавим, дори и да не харесваме и затова най-добре е да се научим да живеем с тях.
Вижте какво разкрива звездната карта според зодията:

зодията
Дамите родени под знака на Скорпион, са изключително страстни, властни

ВЕЗНИ
Вие сте изключително страстна, общителна и силна жена. Грижите се отлично за външния си вид и винаги се стремите да впечатлите събеседника си. Притежавате усет към красивото, изключително изтънчена сте и обичате романтиката.
Въпреки всичките си тези качества, можете да бъдете и голям егоист. Често се случва да изпадате в депресивни състояния.



СКОРПИОН
Дамите родени под този знак, са изключително страстни, властни и секси. Те са изключително трудни за разбиране. Притежават огромна вътрешна сила и обичат те да са водещите във връзката. Вярват, че са способни да постигат успехи във всяко едно отношение.
Любопитството се е превърнало в неизменна част от вас, но в същото време имате много тайни, които не бихте разкрили за нищо на света.

СТРЕЛЕЦ
Думите, които най-точно биха описали дамите от тази зодия са независима, дива и борбена. Притежават приключенски дух, обичат пътуванията и предпочитат да живеят на ръба. Лесно създават контакти и са много добри приятели. На моменти могат да бъдат твърде спонтанни и агресивни. В нередки случаи амбициозността й е заразителна, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.