Вижте кои от пророчествата на Ванга се сбъднаха! (Ужасяващи факти)

0
395

Ванга е велика пророчица и нещата, които е предрекла са факт

Ванга си отиде от този свят, но казаното от нея за бъдещето се сбъдва. Великата пророчица пророкува много събития, които вече са се случили. Феноменът предсказа неща, които станаха факт повече от двадесет години след нейната смърт.Тя пророкува Втората световна война, потъването на руската подводница „Куркс”, покушението над САЩ и рухналите кули близнаци.

Това са неоспорими факти и едва ли някой ще се осъмни в тях, защото вече са се случили. Ванга предупреди за случващото се в съвременната действителност. Великата Ванга предсказа за революциите в Близкия изток и финансовата криза, на която сме свидетели днес.

Много от пророчествата на Ванга вече са факт
Много от пророчествата на Ванга вече са факт

Още през 1986 година Ванга каза, че Украйна ще се разцепи и тези, които ще я управляват, ще са на различни мнения. Е, това не стана ли сега?! Като резултат на това петричката врачка каза, че ще има гражданска война и криза в държавата, което е факт.

Ванга предрече още тогава, че над света ще тръгне нова „чума”, зараза, която ще покоси много народ. През 21 век наистина има такава зараза и нейното име ебола, която отне много човешки живота.



Баба Ванга предсказа за много природни катаклизми и наводнения през 2015 години по света и у нас. Ние сме свидетели на това в наши дни. Нейното обяснение е, че земята ни се сърди и ни изпраща наказание.Ясновидката предупреждава и за Трета световна война, като се използват ядрени и химически оръжия, и в резулбтат на това на земята през 2025 година ще остане една петнадесет процента от жителите й.

На нас ни остава избора дали да повярваме. Но според Ванга силен ядрен взрив ще измести земната ос и това ще доведе до страшни катаклизми. Ще има потопи, най.-силно засегната ще е Америка, като целия свят ще потъне под вода. Ще оцелеят само част от Европа и Сибир.Феноменът твърди, че през 2019 година ще бъде открито лекарство против рака и болестта ще е напълно лечима. Ванга буквално е казала, че тя ще е „окована в железни окови”. Учените наистина са открили, че препаратът срещу рак трябва да съдържа повече от този елемент.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.