Браво, Кобра! Кубрат Пулев загуби, но цяла България спечели! (ВИДЕО)

1
444

Тази нощ Владимир Кличко и българският лъв Кубрат Пулев се срещнаха на ринга на зала 02 Арена в Хамбург

Тази нощ бе срещата, организирана от Международната боксова федерация. Владимир Кличко и българският лъв Кубрат Пулев се срещнаха на ринга на зала 02 Арена в Хамбург. Мачът завърши в полза на украинецът, но всички ние трябва да признаем огромния успех на Кобрата, който доказа, че българите са силни тялом и духом, и по пътя към големия успех е неминуемо да се преминава и през загуби.

Срещата завърши в петия рунд, когато украинският боксьор с нокаут спря атаките на Кубрат. Мачът бе решителен за защитаване на титлата на световен шампион по бокс за най-тежката категория сред професионалистите. Владимир Кличко бе носител на трите пояса – този на Световната боксова асоциация, на Световната боксова организация и на Международната боксова организация.

Kubrat Pulev Kobrata
Въпреки загубата, Кубрат Пулев Кобрата продължава да бъде №1

За срещата с Кубрат Пулев, украинецът бе заложил титлите и поясите си.

Тази нощ 15 000 зрители в залата в Хамбург бяха дошли, за да наблюдават този истински спортен спектакъл. Огромна част от залата скандираше името на Кобрата, стотици родни знамена се вееха от редиците на българските фенове. Всички като един скандираха името на българския лъв, дошъл, за да победи.



И дори в крайна сметка победният му марш към трите титли да беше спрян, то Кобрата за нас, българите е повече от победител. Той е обединител на нашата и без това изстрадала нация. Именно той накара сърцата ни да бият като едно и затаили дъх пред екраните да стискаме палци за мача.

Преди срещата българският боксьор си пожела с помощта на Бог и на целия български народ да победи. След срещата ние можем само да благодарим на Кобрата, че успя да накара големите нации да се страхуват от мощта на българите.

Браво, Кобра! Дори и да не успя да победиш Владимир Кличко този път, ти си за нас повече от победител. Скоро ти ще го надвиеш и ще заемеш мястото, което ти се полага, а именно на световен шампион!


сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.