Вижте най-откачените тайни на столетниците! (Нищо общо няма със здравословния живот)

1
570

Това са най-откачените тайни на столетниците!

Столетниците тук изобщо нe водят здравословен живот.Тайните на тези столетници е изумителна и ще ви накара да преобразите коренно представите си за света и за добрите храни. Те пият, пушат и обичат да си хапват. Да, дори повече, отколкото им позволява преклонната възраст.

Столетницата Джийн Калмет достигнала внушителните 122 години, като пие вино, яде шоколад, по килограм на седмица и не е сваляла цигарата от устата си когато е била на 17 години, до 122-та си годишнина. Тя карала колело, докато не е навършила сто години.

Тайните на столетниците са далеч от праведния начин на живот
Тайните на столетниците са далеч от праведния начин на живот

За Агнес Фентън тайната, че е ударила 110 години живот са три бири на ден. Столетницата не се е лишавала от това удоволствие още от младостта си.

Пърл Кантрел им друга истина за своите 104 години. Тя остава сама на 38 години и сама се грижи и отглежда седемте си деца. Тя споделила, че е докарала до век, понеже си е хапвала…бекон.



100-годишен лекар, който продължава да работи има друга теория. „Не ходете често на лекар. Мисля, че значението на физическите упражнения е малко надценено. Забравете за витамините! Влюбете се, оженете се и правете повече любов”, пък е съветът на чудака доктор.

Не така мисли Клеър Мидмор. Тя е доживяла достолепните 108 години, без да е познала мъжка ласка. Тя е мома в истинския смисъл на думата и според нея това е причината да бъде столетница.

Каква е тайната на дълголетието, всеки столетник си има своя теория за това. За някои е чаша уиски и не една, за други упражненията, за трети добрия ген, четвърти мислят, че са ударили век живот, защото мислят позитивно.

Всеки ден е едно чудо и той трябва да бъде посрещнат с възторг и любопитство. Е, може би това е рецептата за дълъг живот?!

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Има още една теория за длголетниците. Журналист интервюира столетник и го пита как е достигнал тази възраст. Дядото започва с думите: „По време на Октомврийската революция… Журналиста го прекъсва: „Остави революцията, кажи как стана столетник“, но човека пак започва с тези думи и журналиста отново го прекъсва да каже как е станал столетник. Един от присъстващите казва на журналиста: „Остави човека да се доизкаже докрай“ и дядото започва пак: „По време на Октомврийската революция беше такава бъркотия, че някой ме писал с 50 години по-стар“…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.