Нели Конуей: Излекувайте детето вътре във вас (ЧАСТ 2)

0
788

Много хора изпитват трудности да се адаптират към живота, а причините се крият в най-ранното им детство, затова Нели Конуей помага със съвети

Първата част от обясненията на Нели Конуей четете ТУК.

Нели продължава:

„Ето няколко неща, които можете да направите, за да излекувате детето вътре във вас:

1. Приемете миналото



Много често в болезнени ситуации човек се опитва да избегне болката като заглуши и напълно игнорира спомените.

Но като задушавате спомените те ще се проявяват негативно в други аспекти в живота ви. С приемането на нашата болка и изкарването на нашите спомени напред в съзнанието, те могат да бъдат излекувани.

Ние може да не си спомним в подробности всички събития, които са се случили в най-ранните ни години, но ние никога не забравяме как сме се чувствали като малки.

Приемането на миналото е първата стъпка към оздравяването.

Миналото не може да се променя, редактира или изтрива, то може само да бъде прието. Неутрално. Без негативни емоции.

Когато можете да говорите за миналото без да се ядосвате, плачете, реагирате, то вие сте го излекували.

Нели Конуей Nelly Coneway
Нели Конуей ни помага в трудните моменти Сн: Nelly Coneway

2. Погледнете и анализирайте като с лупа родителски връзки в живота си

Това не означава, че трябва да сочите с пръст и търсите вината в родителите си. Това означава съпричастност и практикуване на прошка, най-висшата форма на любов и приемане.

Помнете, че душата ви сама е избрала тези родители поради важните уроци и опитности, които трябва да научите в този живот и поради кармата, която трябва да се балансира.

Всеки един от нас доброволно се е записал за тези уроци, няма лоши и добри, всички сме едно и всички сме любими деца на Бог.

Знайте, че вашите родители също са пречупени, наранени деца, които също като вас може да таят много болка, самота, депресия и също като вас да не са били разбрани от техните родители, не са получили любов, грижи, ласки и не са могли да излекуват тяхното вътрешно дете.

Вашето детство може да е отражение на тяхното собствено детство. Те може да са обещали да бъдат по-добри родители отколкото техните родители, но освен ако те не са били в състояние да се излекуват, то цикълът от поколение на поколение продължава. Може да не сме в състояние да променим миналото, но можем да променим нашето възприятие за него.

Вместо да реагираме и да страдаме, да се гневим, обвиняваме или да мразим нашите родители, то вижте ги като малки деца, души, които като нас се учат и растат от всяко изживяване на земята.

3. Направете връзка с вашето вътрешното дете

Медитацията е един от най-ефективните начини да се свържете с вътрешното си дете и да чуете това, което трябва бъде излекувано. Чрез създаване на безопасно място в ума ви за вътрешното ви дете, вие изграждате мост за свързване на вас, порасналия мъж/жена и детето във вас, давате възможност на това малко момченце/момиченце да се почувства обичано, закриляно и разбирано.

Ангелите ще ви помогнат за това, те са чудесни лечители! Единственото, което трябва да направите, за да получите помощ е да поискате. Намерете силата сега докато четете този пост телепатично да ги помолите да ви съдействате да излекувате малкото момиченце/момченце вътре във вас. Вие заслужавате да получите помощ свише!

След като се свържете с вътрешното си дете вие може много да се изненадате от това, което умът ви е криел от вас, за да ви защити.

Спомените могат изведнъж да изплуват, някои от тях може и да не повярвате, че са ваши. Говорете често с вътрешното си дете. Нека то знае, че порасналият човек, вие, ще се грижите за детето сега. Нека детето знае, че е време да се пусне миналото да си отиде и всичко ще бъде наред.

Можете да работите с Исус Христос, който е изключително силен лечител. Неговата златна светлина не само ще излекува сърцето ви от стари травми, предателства и разочарования, но и ще ви свърже с вселенското Христово съзнание.

Повтаряйте всеки ден на малкото момиченце/момченце вътре във вас, че това е един прекрасен свят, пълен с много любов и светлина, подкрепа, доброта и красота и че вие сте едно сега, че вие се грижите един за друг сега и всичко е наред.

Помолете Архангел Михаил да среже нишките към миналото, нека Архангел Рафаил да излекува травмите и болката, разочарованията и предателствата, нека Архангел Разиел да балансира кармата във всички посоки на времето и пространството, за да има мир в душата ви и за да започнете един нов живот, в който ще обичате себе си и ще бъдете обичан, ще споделяте талантите си с другите и ще бъдете подкрепян от Вселената във всичко.

Вие го заслужавате!“

Благодарим на Нели Конуей за полезните съвети!

На видеото по-долу има медитация за отваряне на вашето блестящо тяло и аура, демонстрирана от Нели Конуей.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.