Идеалният партньор притежава тези качества

1
352

Кой е идеалният партньор? За всяка жена той е различен,  а очакванията от него се променят през годините, защото дамите помъдряват

Направено е проучване и са обобщени някои важни черти, които мъжете трябва да притежават и които ги превръщат в необходимост за жените.

1 – Обича те безрезервно

Това означава, че той те е наблюдавал и е разкрил какво точно представляваш с всички твои положителни черти и недостатъци. Харесвате и те обича точно такава каквато си – дори и да имаш повече килограми, дори и да имаш разширени вени, дори и не можеш да готвиш като неговата майка.

2 – Не прави опити да те контролира



Не ти държи сметка колко харчиш, не иска отчет къде и с кого излизаш, не проявява безсмислена ревност.

Не се ядосва, когато говориш с приятелка по телефона. Не се дразни, когато се мотаеш с часове в МОЛ-а.

Приема твоята потребност от време на време да бъдеш сама със себе си, за да си събереш мислите.

партньор
Ако вашият партньор притежава изброените качества, никога не го изоставяйте

3 – Вярва ти безрезервно

Доверието е нещо, което се печели с времето, но въпреки това неговата цел е да ти има доверие, а не да търси поводи да изпитва недоверие.

Но и ти не трябва да му даваш поводи да се съмнява в твоята преданост и лоялност.

4 –  Умее да тушира твоя  гняв

Когато вижда, че си бясна за нещо или на някого, не подклажда твоите негативни чувства, а намира начин с чувство за хумор или с други жестове да те накара да се успокоиш, да престанеш да се ядосваш и да не си разваляте доброто настроение повече.

5 – Свобода и поощрение 

Истинският партньор, който наистина те обича и държи на теб, няма да те спира да правиш нещо, което ти искаш да направиш, а ще се опита да ти бъде от полза със съвети и по други начини.

Когато имаш проблеми с роднини, със съседите, на работното място, твоят партньор ще те подкрепи, ще застане зад теб, ще те мотивира да се бориш и да не се предаваш.

6 – Разкрива нови хоризонти  в живота

Умният партньор не ти налага, но в същото време успява да ти покаже, че нещата могат да се случват и по друг начин, че има и други гледни точки и начини за разрешаване на житейските ситуации, но в крайна сметка ти решаваш кое как да се случи.

Затова от сайта dama.bg съветват, че ако вашият партньор притежава тези черти, никога не  трябва да го губите.

 

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Тези качества са инстинско наказание за мъжа, който ги притежава.. Аз с тях изгорях безвъзвратно, докато бившата се е държала развратно…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.