Български пророк предсказа кога България ще се оправи

9
2592

Името на българския пророк е Георги Петков. Той контактува с невидимия свят и получава множество послания, включително и за бъдещето на България

Без да  говори чужди езици, по време на молитва Георги Петков започвал да се моли на 12 езика, някои от които отдавна са мъртви като арамейски.

Не само той останал изумен от тази своя дарба, но и хората, които били около него.

Самият Георги никога по-рано не бил чувал, че арамейският език е онзи, на който е говорил самият Иисус Христос и на който език просвещавал своите апостоли и ученици.

На 10 юни през 2013 г. Георги Петков получил съобщение, че трябва да отиде чак в Малко Търново.



Там се намира древната местност Градище, която е известна със своята силна енергия.

Според съветите, Георги Петков трябвало да занесе хляб и вино, да се помоли за бъдещето на България.

България
Пророкът Георги Петков говори за бъдещето на България

На това място се намира и гробът на древната богиня Бастет.

Когато пророкът пристигнал на мястото, той разчупил питката, която носел на 4 равни части, защото посоките на света са 4.

Поставил и плодовете, които донесъл като дарове за богинята Бастет.

След това прелял с виното,  започнал да се моли.

Някакъв вътрешен глас му казал, че на скалата ще види розово видение, което  се появило на близката скала.

Накарали мъжа да го снима като доказателство.

В розовия кръг той разпознал лика на богинята Бастет и един кръст.

България излиза от дупката, в която се намира и от  2017 г. уверено започва да се движи по пътя на прогреса.

От 2017 г. страната ще бъде облъчвана с голямо количество положителна енергия.

България
Снимката с розовото видение при гробницата на богинята Бастет

След 2017 г. у нас ще започне добив на газ, петрол и злато, чиито залежи са големи.

Възходът на България ще стане реалност, благодарение на жена и на мъж.

Мъжът е прероденият Давид. Той ще заеме водещ пост в ООН и ще помогне на страната да заеме достойно място в световен план.

Жената, която ще изиграе водеща роля за развитието на България, е преродената Мария Магдалена.

Тя ще влезе в националната политика през 2017 г.

Това е богоизбрана жена, която има директна връзка с Твореца, който ще й дава напътствия как да действа в различни ситуации.

Според информацията, която   Георги Петков получил, теглилата на българския народ са кармично наказание заради богомилите.

Господ ги изпратил през 10-ти век, за да проповядват неговата чиста вяра.

Не случайно богомилското учение успяло за отрицателно време да се разпространи много извън пределите на България.

Това станало към Западна Европа и на изток, чак до Китай.

Проф. Дамян Попхристов открива документи, според които Марко Поло научил за богомилското учение, докато бил в Китай.

По целия свят богомилите били посрещнати както подобава на Божиите пратеници, само у нас  цар Борил ги изгорил на кладата.

Заради този толкова тежък грях, България 2 пъти пада под робство – византийско и под турско.

Божието наказание е към своя край, но истинското благоденствие за страната ще настъпи само тогава, когато престанем да се мразим, да се ненавиждаме, да си завиждаме.

В гробницата на богинята Бастет се намира не само нейният саркофаг, но и цялата писменост на света, писаха в borbabg.com.

Там има информация какво се е случило в миналото и какво предстои да се случи в бъдеще.

В саркофага е сложен жезъл, но той може да бъде използван само от посветен човек.

Истинското име на богинята Бастет е Роза.

Тя казала, че хората, които отиват да й се молят, трябва да имат чисти намерения и мисли, а също така да й носят в дар рози.

За жените е най-добре да слагат венци с рози на главите си, писаха в psihobg.com.

 

сподели бутон

loading...

9 КОМЕНТАРИ

  1. Натрапването на идеята, че България и българите сме виновни пред богомилите, не е друго а сатанизъм.

  2. Още един измамник проповедник по примера на американските пастори сектанти. Като му слушам проповедта направо ми се повръща. Ами че, който умее да слуша ,ще схване и всичките глупости които рецитира.

  3. Задължително ще помогна и на двамата да прояват по -лесно положителността и така да стане явен реалния растеж на България!!

  4. Едно послание не се казва с такъв екзалтиран глас ! Кой ли знае кой и какво му говори ! Внимателно с тия неща……

  5. Това което публикува господин Георги Петков , аз го знам от моите Извън земни приятели . Чрез телепатия аз получавам от тях чрез телепатия . Знам , че възходът на България ще започне през 2018 година , когато нашия народ ще избере ново правителство от независими кандидати . Утре заминавам за София , за да лекувам хора с тежки заболявания . Ще се върна в Петрич през месец Май и в началото на юни ще започна да лекувам тежко болни , като ще ги подготвям успешно да преминат през Квантовия преход . За целта при тези хора душите им трябва Духовно да се възвисят и им се изгради Космическо съзнание , зза да не пострадат от промяната на вибрациите след отварянето на Енергийния портал . Тогава очаквам отварянето на третото око , след което ще имам визуален контакт с моите приятели от федерацията на Светлината . В бъдеще ще мога да предсказвам за развитието на страната , какти и на хората .

  6. Аз съм вярваща. Имам Библия и в нея прочетох, че за Бога е мерзост да се покланяме на други богове. Казва: „Аз съм Бог и няма друг“, а този човек Георги Петков се покланя на богиня…каквото и да е името ѝ. В света има само две алтернативи: или се покланяме на Бога, или на сатана. Сами си направете извод чий „пророк“ е той.
    В същата категория е и „лечителят“ Иван Гочев. Той може и да излекува някои случаи на заболяване. Може да помага на хора и може безплатно да го прави, но това не става със сила от Господ, а със силата на сатана. Той говори за Космическо съзнание, Енергиен портал, федерация на Светлината – все модерни неща, които галят ухото на съвременния човек, но нямат нищо общо с Христовата вяра.
    Сатана не е както някои си го представят с рога и опашка. Той е много интелигентно същество, което се бори за всеки един човек на земята. Прави чудеса, лекува хора, предсказва някои събития, но никога не казва цялата истина. Пленява мозъци и ги държи в заблуда далеч от Спасителя Исус Христос.
    Пазете се от такива „пророци“ и „лечители“ и търсете истината в Божието слово.

  7. kakvo da komentiram az sam vqrva6 4ovek kakvoto ima da se slu4i to 6e se slu4i samo 6e se molq bog da pazi balgariq vsi4ki nas da ni pazi nai mnogo za decata ni da sa jivi i zdravi amin

  8. Богомилите са наистина едно проклятие за България.Това е най-голямата ерес довела до продължителни и опустошителни войни и кръстоносни походи в средновековна Европа.Там богомилите(катарите) са били напълно унищожени а в България са минали много по-леко.И досега Европа не е забравила и гледа с подозрение към безбожна България дали няма да произлезе още някаква ерес.

  9. Ересите идват от неверието и невежеството. Всъщност християнството е готовност за саможертва…Не ми е напълно ясно, каква част от т.н. християни, знаят и са готови на саможертва, не в името на Христос, а на ближния си…Защото Христос умря за тях, като пример и те да пострадат и умрат за ближните си…Кому е нужно да се заблуждаваме, че това е българска национална черта…Християнството е насилствено внесено и наложена учение, за да се скрие истината за контрола на масите…Съжалявам, но толкова много е прекроена Библията през вековете, че представа си нямате, защо

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.