Градушките по вина на дупка в Слънцето?

Разтърсваща версия за градушките, които се разиграват от седмици на територията на България

У нас напоследък времето съвсем пощуря, а градушките, които се изсипаха, стъжниха живота на мнозина. Реколтата е унищожена, хората се вайкат и нищо не могат да сторят.

Природата очевидно е решила да съсипе всичко тази година, споделят през сълзи в селските райони.

Градушките по вина на дупка в Слънцето?
Градушките по вина на дупка в Слънцето?

Както вече писахме, множество версии предизвикват смут в интернет, тъй като почти не останаха такива, които да не се съмняват в изкуствената намеса във времето. Дали наистина някой има интерес да ни го причинява, или това е само слух, който обърква и без това покрусения народ, ще си остане въпрос без отговор.



Последното разтърсващо обяснение гласи, че нестабилността на времето се дължи на дупка в Слънцето. Тя била с формата на квадрат и провокирала високи температури, проливни дъждове и жестоки градушки. Метеорологичните условия са изпитание особено за чувствителните към тях, както и тези, които страдат от ставни и сърдечно-съдови заболявания.

Внезапните промени в атмосферното налягане предизвикват кризи, усеща се заглъхване и бучене на ушите, появява се главоболие, замайване. Дори и здравите не се чувстват в отлична форма, защото природните явления имат огромна сила, а какво остава за засегнатите от различни болести. В тези периоди повечето са пред нервна криза, бързат и са припрени, уморяват се лесно и не ми достига енергия.

Все още не се съобщават подробности за дупката в Слънцето, която беше обвинена за аномалиите на територията на България. Последните мистериозни предположения гласяха, че психотронно оръжие е причината да се отприщят подобни процеси, за които никой не може да каже кога ще се балансират.

Първите туристи са вече тук, а лятото е там някъде в неясното бъдеще, което ще се отрази драстично върху приходите в сектора. Последствията са глобални, като касаят не само почиващите, но и трудещите се земеделци, което пък рефлектира и върху крайните потребители.

На фона на цялата тази мрачна ситуация, няма кой да даде ясна прогноза, кога най-после времето ще се стабилизира и няма да ни стряска с шокиращите си обрати.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.