Уникално: Имате проблем с черния дроб? (С тези топ напитки забравяте за тях)

0
369

Проблемите с черния дроб може да остане в миналото с тази напитка

Всеки знае, че черният дроб е след най-важните органи в тялото ни. Черният дроб е химическата лаборатория, отговорна за нашето здраве и енергичност. Ако той е затлачен и се разболее, страда целия ни организъм.

Ето няколко напитки, които ще изчистят този изключително важен орган от натрупаните шлаки. Ако ги пием редовно, тогава ще запазим този изключително важен орган здрав и читав дълго време, а оттам ще подобрим състоянието на целия си организъм. Една от тях е зеления чай. Той се слави в света с изключително лечебните си качества. Той е антиоксидант. Редовният му прием гарантира изчистването на натрупаните мазнини в черния дроб и оптимизира неговото функциониране.

Черният дроб се лекува с тези напитки
Черният дроб се лекува с тези напитки

Другата полезна напитка е фреш от грейпфрут. Той ще прочисти дроба, има функция и за детоксициране на организма ни, както и да укрепи лимфната ни системата. Можем да я пием всеки ден, защото няма странични ефекти.

Ябълковият сок също доказано чисти черния дроб. Тя води до омекване на камъните в жлъчката. Редовната консумация не само прочиства черния ни дроб, ами ни пази и от куп инфекции.



Сокът от моркови има подобно действие. Те изобилстват от витамини и минерали. Съдържат витамините А, С, В, калций, фосфор и калий. Те са мощно средство да ни прочистят тази химическа лаборатория в нашия организъм. Предпазват ни и от инфекции. Детоксикират организма и чистят вредните субстанции.

Не по-малко полезен е и сока от червени боровинки. Той има прочистващо действие, детоксицира организма. Чисти и черния дроб. Плодът съдържа витамини, минерали, както и антиоксиданти. Така боровинката се превръща в мощен съюзник против вредните заболявания, различните болести и предпазва организма ни от куп заболявания.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.