Ясновидката Станка Ангелова: България я очаква нещо невероятно!

0
439

Станка Ангелова е позната на широката общественост

Ясновидката от Златица Станка Ангелова винаги предрича неща, които се случват после наистина. Вече близо четвърт век тя е сред най-известните гадателки у нас, при която идват политици, учени и хора на изкуството вече повече от десетина години. Славата й се разнася още по времето на социализма, когато подобна дарба бе табу. Хората я търсят в трудни моменти и когато изпаднат в безизходица. Станка никога не връща човек, дошъл при нея да разплете сложна плетеница от страдания, болести и съсипващи проблеми.

Ясновидката Станка Ангелова направи сензационни разкрития и за бъдещото на България през тази година. Чудотворката предрече, че Бойко Борисов ще спечели пак мандата за премиер, но ще обърне гръб на ДПС и няма да управлява сам. Тя позна и за внучето на министър-председателя, както и на пола му. Гадателката твърди, че това което става между Лютви Местан и Доган е само цирк, добре инсцениран, но „режисьора” Сокола ще плати скъпа цена за гяволука си.

Станка Ангелова
Станка Ангелова прави супер точни предсказания

Хубавото е, че Турция няма да откъсне територия от България, въпреки че има отдавна мерак за това, твърди ясновидката. Другата радостна вест в пророчествата й е, че няма да има Трета световна война, във вида познат ни от предишните две. Но в света ще бъде „пуснат” от зли сили и ще вземе много жертви. Добрата новина е, че тази пандемия ще направи родните ни политици по-мъдри и ще ги насочи към верния път.

Eмигрантският поток ще бъде овладян през тази година. Тя поддържа казаното от баба Ванга и Петър Дънов, че въпреки че българите ще продължават да емигрират, много млади хора между 27 и 40 години ще искат да живеят в родината си и да я променят. Ще има три силни кандидатури за президент, като едната е на жена, която не е била под прожекторите.



Убедена е, че Европейския съюз няма да се разпадне, но следващите две години ще бъдат страшни за него и за света като цяло. Целият свят ще бъде разтърсван от бедствия, но България ще бъде защитена от всичко, категорична е Станка Ангелова от Златица.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.