Диета за мързеливци: Сваляте ударно килограми, докато спите!

0
823

Тази диета е за хора, които не обичат да се тормозят много

Това наистина е диета за мързеливци. С нея сваляте ударно килограми и го правите, дори когато спите. Без да се трудите над уредите във фитнес залата или да правите други тренировки, освобождавате се от излишните килограми, дори насън. Сокът, който приготвяте за отрицателно време топи килцата до като седите на фотьойла или дори когато сте с книга в ръка. Това е комбинация от канела и мед, за които знаем категорично какви лечебни свойства знаем, че притежават.

Комбинацията между тези два продукта е интересна и увеличава метаболизма в организма. Много важно е да се знае пропорцията между двете вещества в еликсира, който топи мазнини като ледоразбивач. Взимат се две части или две супени лъжици мед към една супена лъжица канела. Трябва да знаем и какво количество вода трябва да прибавим към тези две вещества. Водата трябва първо да се превари и с нея да се залее канелата. Така получената смес трябва да бъде оставена да изстине. След това се разбива в нея количеството мед.

Тази диета върши чудеса
Тази диета върши чудеса

Задължително е медът да се разтваря в течност, която е охладена, а не вряла, защото лечебните му качества изчезват, ако течността е гореща. Така получената течност се разделя на две равни части. Едното количество се пие сутрин, преди хранене, около двадесетина минути преди да се нахраните.- Останалото количество се пие преди да си легнете да спите. Това е цялата философия на диетата за мързеливци. Да се има предвид също, че напитката действа само на празен стомах.

Ако искате да засилете ефекта на отслабване, трябва също да пиете между два-три литра течност на ден. Но и тук има малки хитрини. Тя се пие винаги на малки глътки, не трябва да бъде директно от хладилника или „гарнирана” с лед, защото се нарушава работата на стомашно-чревния тракт. Задължително е да се пие около два,два и половина литра на ден от течността.



Вода се пие преди хранене и след ядене,най-малко половин час след като станете от масата. Не се пие вода по време на ядене. Освен това храна, приета по време на стрес, лошо настроение и гняв се превръща в отрова. Добре е да се знае това и да се съобразяваме с него, ако искаме да се освободим от излишните килограми и токсините в организма.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.