Сензация: Шизофрениците не са болни, а обладани от зли демони!

0
430

Шизофрениците са обладани от зли демони

Шизофрениците не са болни, а обладани от зли демони. Това твърди турския учен Кемал Ирмак. Според него няма болест, просто телата на тези хора са „налазени” от злите същества, които като паразити в тях, командват и разума им. Изследователят е посветил няколко години от живота си да докаже теорията си и е на път да го направи публично и категорично.

Ирмак публикува теорията си в немско издание. В началото на научната си статия той пише за болестта шизофрения и различните й форми, както и съвременните методи за лечение на заболяването. След това в публикацията си изследователя изказва твърде странни за науката съждения. Според него единственият начин да се справим с шизофрениците е да признаем за съществуването на вселили се в тях тайнствени същества.

Шизофрениците били "налазени" от демони
Шизофрениците били „налазени“ от демони

Подобен подход от наука към мистика би се възприел от научната общност с известна доза недоверие и огромен скептицизъм. Въпреки това авторът на научната статия твърди, че според вярванията на народа му демоните наистина съществуват и те населяват паралелен на нашия свят. Те много приличали на хората и притежават силно развит ум.

Подобно на човеците се раждат, живеят, женят се раждат деца и накрая умират, но живеят по-дълго от земляните. Освен това могат да летят и да бъдат невидими за нас, населяващи Земята. Освен това умеят и то от векове да се вселяват в хората, като командват тялото и ума им, твърди още Ирмак.



Според турския учен има разлика между обладаване и шизофрения, но има и общи черти като делириум и халюцинации. Слухове халюцинации се получават, ако човека е обладан повече от един демон, твърдят учени.

Както препоръчва Ирмак, лекарите трябва да разгледат възможността за обладаване от демон и така да открият лек за шизофренията. Той твърди, че те могат да бъдат изгонени от религиозни специалисти, които да повикат добрите демони, за да изместят и заемат мястото на лошите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.