Истина е: Тази билка привлича богатство, гони стрес!

0
1271

С тази билка наистина привличате богатство в дома си

С тази билка ще се радвате на невероятен финансов просперитет. Привличате в своя дом пари и богатство, само с тази билка.Дафиновият лист е едно от най-магическите растения и от древността, не само до днес. Растението е познато още в древен Египет и се е използвало за защита на зли, демонични сили.

Сред окултистите се твърди, че дафинов лист, поставен в портмонето ни върши чудеса. Ароматната билка привлича несметно богатство към нас, ако лист от нея е поставена в преградата на портфейла ни. Единственото условие е от време-навреме да се подменя с ново листо.

Дафиновият лист привлича богатство
Дафиновият лист привлича богатство

Руски учени твърдят, че дафиновия лист премахва и стреса. Ако е в храната ни ни предпазва от лошите намерения на околните, както и чувството ни за тревога. С ароматното листо на дафинов лист можем да извършим и един интересен ритуал. Той ни помага да изчистим дома от негативната енергия.

Листото се поставя в подходящ съд.Билката се запалва и се излиза от стаята. Оставя се да изгори и след десетина минути се влиза в стаята. После се вдиша с пълни гърди от аромата. Твърди се, че този въздух пречиства и създава положителен поток на енергия.Миризмата подобрява тялото и духа, твърдят и окултистите.



Растението в средиземноморските страни се използва и като талисман за дома. Твърди се, че когато се поставя над външната врата, от страната на жилището или над вратата на кухнята предпазва дома ни от зли сили, неприятности, както и от болести.

В миналото дафинов лист се е слагал на леглото на малките деца. Според вярванията билката предпазва от негативни влияния. Ако се посади дафиново дърво в двора на къщата си, тогава там ще нахлуят благополучие и щастие за поколения наред, твърдят тези, които са на „ти” с учения за невидимото.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.