Дъното на Черно море-дом на древна цивилизация на атлантидите! (Доказателства)

1
611

На дъното на Черно море са открити следи от древна цивилизация на атлантидите

Черно море е било епицентърът на потопа, описан в Библията. То е било суша, на която е живял древен велик народ, основател на митичната Атлантида. Всемирният потоп го е погубил. Това твърдят български учени от БАН. За първи път тезата е лансирана от проф. Петко Димитров през 1982 година, после е доразвита от проф. Уилям Райн от Колумбийския университет в Ню Йорк. Доказателствата са открити край бреговете на Черно море.

През 2001 г. при съвместна българо-американска експедиция се натъква на множество селища под водата. Там са намерени артефакти, които ясно доказват, че на мястото на дълбокия шелф е живяла древна цивилизация. Нейните представители са добивали и обработвали злато, строели са сложни мегалитни конструкции и храмове, създали са дори солна индустрия, и са поставили началото на протописменост.

Черно море е люлка на цивилизацията
Черно море е люлка на цивилизацията

„След намерените доказателства и събраните факти сме сигурни, че в този район е имало суша и растения, която е станала дъно на море”, разкрива и доц. Димитър Димитров от Института по океанология.

Оцелялото от потопа население, което е живяло на дъното на Черно море се разселило. То дало началото на известната шумерска цивилизация, на египетската, на тракийската и среднодунавската култура Винча.



Атлантида е имала свои територии по българските земи, смята Стамен Стаменов, специалист по езотерика и уфология. Според експертът земите ни са били предбазова зона, атлантски провинции. Именно на тях атлантидите са изпратили своите първи челни отряди, които дават началото на познатата ни древна цивилизация.

Тези територии в Черно море са били мощно устроени, а траките са повлияни от културата на атлантидите. По това време земите ни са населявани от траките, които са черпели знания и умения от тях.Това се е случило преди 20 000 години. Това става ясно от десетките артефакти, които учените все по-често откриват. Поради тази причина по нашите земи е открито и най-старото обработено злато, твърди езотерикът.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Ако е вярно,защо политиците ни принуждават да слугуваме по света,а не живеем ГОРДИ, че по всяка вероятност сме първите хора на ЗЕМЯТА.Аз обаче съм горд че съм БЪЛГАРИН!!!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.