Велика вест: Матей Казийски сбъдва мечтата на България, но на висока цена!

0
495

Матей Казийски скоро отново може да стане национал, но друг ще заплати за това!

Най-добрият ни волейболист през последното десетилетие е напът да сбъдне мечтата на нашата нация и пак да облече националната фланелка. Това стана ясно от информацията на „7 дни спорт“ днес, в която се твърди, че Данчо Лазаров е влязъл в преговори с Матей Казийски, научи Topactualno.com.

Матей Казийски ще сбъдне мечтата на България
Матей Казийски ще сбъдне мечтата на България

Както е известно, двамата са в ожесточен конфликт от малко над 4 години, поради което България през всичкото това време играе без най-добрия си състезател. Причината е в треньора Радостин Стойчев, за когото Матей се застъпи по време на битката му с президена на Федерацията.

Именно Радо обаче може да се върне на бял кон за Световното след 2 години, поради което връщането и на Казийски изглежда почти сигурно. Твърди се, че Лазаров ще осовободи съвсем скоро Пламен Константинов и за да убеди Матей да се върне, ще назначи отново Стойчев.

През всичките 4 години бяха направени какви ли не опити за връщането на Матей Казийски, но нито един от тях не завърши с някакъв успех. Затова се счита, че единственият път към волейболната ни звезда е чрез Радо Стойчев. Само така Матей ще може да се върне и едновременно с това да не наруши принципите си.



Според печатното издание, този път срещата между президента на БФВ и Казийски е преминала изненадващо добре. Счита се, че това е било точно заради разговорите за нов треньор и искането на Матей той да бъде Радостин.

Едно е сигурно – ако Казийски отново облече националната фланелка, Пламен Константинов няма да бъде този, който ще го наставлява от пейката. Двамата се засякоха в отбора като играчи, но по всичко изглежда, че Матей е готов да загърби приятелството си с него в името на принципите си.

Припомняме, че Пламен се справя доста зле през тази година. Той опитва подмладяване на отбора, но това коства успехите ни в Световната лига, където България претърпя пълен крах. Очаква се ръководството все пак да му даде последен шанс и при нов провал да влезе официално в преговори с Радостин Стойчев и Матей Казийски.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.