Мистика: Седем места, които зареждат с особена енергия! (Вижте къде са)

0
586

Тези седем места са супер тайнствени

Седемте места у нас излъчват особена енергия. Те са родните седем чудеса, където се чувстваме доста по-особено. Местата са различни заради природен феномен, а за други се твърди, че там са живели хора с особена дарба. Независимо каква е причината за тяхното възникване у нас, те са магнетични, различни и мистични.

Такова място е Белинташ. То представлява малко плато в Родопа планина, което е създадено от човешка ръка, а не е природен феномен. Той се смята, че е бил култов обект, върху който тракийски племена са извършвали различни магически ритуали. Както и място за зареждане на космически кораби. Все още не е разгадана същността и предназначение, заради което е било използван в древността.

Бегликташ е сред седемте тайнствени места
Бегликташ е сред седемте тайнствени места

Татул се нарежда също сред сакралните места. То също е древно тракийско светилище, което се намира край село Татул, в момчиловградската община. Разположено е на 200 м от селото и на около 15 км от Момчилград. Светилището има форма на скален масив, а отгоре е във вид на пирамида.

С особена енергия се отличава и Бегликташ. То се намира само на пет километра от черноморския град Приморско.Представлява естествен скален масив, изграден от много сиенитни късове, различни по форма и големина. Те са се образували в резултат на изветряването на скалите. Това е едно от големите мегабитни тракийски светилища, които са открити на територията на родината ни.



Друго сакрално место с магнетично въздействие е Рупите. За него баба Ванга е твърдяла, че има особено силна енергия и сила. Затова е приемала там хора. Пророчицата от Петрич е ходела в Рупите, за да се зарежда и да влиза в пряк контакт с извънземния разум.

Сред местата с магическо излъчване е и Златолист. То е свързано с преподобната Стойна. Пророчицата се е молила в църквата „Свети Георги”, разположена на същата местност.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.