След новината на Sputnik Молдова за края на света, ето какво се случи!

0
515

Отново се говори за края на света и мнозина пак са в паника!

След като Sputnik Молдова съобщи за новата дата, която ще бележи края на света, а именно 29 юли 2016 г., много от хората по всички краища на планетата са изпаднали във висока степен на тревожност, научи Topactualno.com.

Интересното е, че въпреки грешката на маите за 21 декември 2012 г., сега отново има хора, които са предприели крайни мерки. В Латинска Америка се съобщава за такива, които са започнали да даряват имуществото си, за да си отидат като по-благородни личности и съответно да попаднат в Рая.

Мнозина отново са в очакване на края на света
Мнозина отново са в очакване на края на света

Има и ентусиасти, които са решили да преборят Апокалипсиса с кораб, подобен на Ковчега на Ной.

Припомняме, че преди около седмица по цял свят се разпространи новина, че новият край на света ще бъде на 29 юли тази година. В този ден се предвижда инверсия на магнитните полета, което ще доведе до мощни земетресения. Също така Луната ще придобие червен оттенък, а Слънцето ще изстине. Като за капак нивата на водните басейни много ще се покачат и ще започнат да заливат сушата.



Всичко това е накарало по-суеверните хора да вярват, че със Земята ще бъде свършено само след 3 дни. Странно или не, много са онези, които наистина вярват, че всичко ще приключи още този месец.

„И на Ной никой не е вярвал, по потопът ги е убил всичките. Не искаме такива изненади и при нас, по-добре да сме наясно с това, което ни очаква.“ – споделят представители на Бразилия, която ще трябва да приеме Олимпиадата, ако няма Апокалипсис.

Темата за края на света е отдавна разисквана. Първоначално се считаше, че той ще дойде през 2000 г., с натъпването на новото хилядолетие. После имаше твърдения, че датата на тоталния завършек на всичко е 21.12.2012 г. През миналата година се появиха спекулации и за 28 септември. А сега за 29 юли, който е само след 3 дни. Ще видим!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.