Вълшебна отвара: С нея сваляте 8 см от талията за седмица, без диети!

0
1063

Вълшебната отвара върши чудеса

С тази вълшебна отвара сваляте килограми за отрицателно време. Винаги сте мечтали за магическо отслабване, без никакви усилия? Да не се тормозите особено, без да се потите във фитнес залата или да бягате с километри. Е, вече има такава отвара, с която се вталявате за нула време. А и е доста лесна за изпълнение, пък и не струва много. Определено отварата няма да утежни бюджета ви, защото няма да давате пари за скъпи продукти за отслабване, а и няма да се притеснявате, че ще навреди на здравето си.

И това изобщо не е някаква шега. Защото вълшебния чай, който топи мазнини може да си го приготвите вкъщи.

С тази вълшебна отвара отслабвате без диети
С тази вълшебна отвара отслабвате без диети

Просто трябва да се снабдите със следните продукти. Трябва да вземете зелен чай, канела и дафинов лист. И това е всичко, което ви е необходимо, за да се превърнете в онова стройно и слабо същество, за което си мечтаете.

Само с тези три съставки може да накарате, като някой магьосник, вашият метаболизъм да заработи като по часовник.



Ето и начина, по който може да приготвите чудодейната напитка за отслабване. Кипвате на котлона 800 г вода, след което я сваляте. Към нея прибавяте пръчка канела, три дафинови листа и една супена лъжица сушен зелен чай.

После покривате отварата и я оставяте да изстине, след което я прецеждате. Как се пие вълшебния чай? Вълшебната напитка се разделя на три приема. Първата порция е най-добре да приемете рано сутрин. Така се увеличава метаболизма и организма успява да изхвърли токсините по-бързо. Втората доза се изпива малко след закуска или час-два след ставане от сън.

Третата част на вълшебната отвара пиете вечер, преди да си легнете. Само след няколко дни ще усетите как обиколката на корема и бедрата намалява. Но само ако пиете от чудодейния чай всеки ден. Очакванията са на втората седмица талията ви да е по-малко с цели осем сантиметра!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.