Кошмар: Сатанинска секта обсебва България (Разваля семейства, граби жилища)

5
749

Сатанинска секта окупира страната ни

Сатанинска секта превзема православната църква и е на път да я измести. Тя върлува вече у нас и е като страшна болест, алармират свещеници и богослови. Сатанинската секта обсебва България. Църковното движение се разпространява като плевел и се нарича Тракийска църква, разкриват бивши техни членове. Те били силно уплашени, защото от там ги заплашвали със смърт, ако разкрият истината за същността й.

Религиозното течение разваля семейства и избира нови брачни партньори само от техните редици. Това е секта, която проповядва мормонските принципи, но твърди, че е истинската православна църква у нас, обясняват от центъра за религиозни изследвания и консултации „Св. Кирил и Методий” в София.

Сатанинска църква върлува у нас
Сатанинска секта върлува у нас

Потърпевши разкриват, че в това движение се разбиват семейства и се съсипва личния живот на членуващите в нея. Основната група, която си е нацелила църковната ерес били млади и работоспособни хора. Те били обработвани да дават дарения в материален и паричен еквивалент за нуждите на църквата.

Другата основна група това били хората на хайлайфа и изкуството, които организирали изложби и светски събития, от където лесно се вербували нови членове за сектантската църква.



Те убеждават, че са истинските наследници на траките, с което удрят по патриотичното чувство на българите. На вербуваните казвали, че са нещо повече от обикновените хора. А Тракийската църква било по-напред от християнската и заради това е истинската, разкриват методите им богослови.

„Привържениците й определят църквата си като специална, а православието за обикновено и предназначено само за простолюдието”, казват от центъра за религиозна дейност.

Бивши членове на Тракийската църква алармират, че били заплашвани с физическо унищожаване и принуждавани да не се отказват от членството си. А семействата разбивали, за да се женят с членове на сатанинската секта, за да бъдат управлявани по-лесно. Екс последователи на течението се оплакали в центъра за религиозни учения и консултации, че са заплашвани с линч, ако не предадат жилищата си на Тракийската църква.

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. Това звучи много страшно, но като се запознаеш с фактите виждаш, че това е просто една жалка клевета, както са клеветите към всяко нещо, което има цел да вдигне духа на българина и да го направи от роб в господар на земята си. Както византийската църква е била против Българската църква да е самостоятелна по време на възраждането, сега по същия начин Православната църква на Държавна Сигурност е против българското християнство.

  2. Идеята на тази статия е да подвежда хората и да всява страх от „опасна“ църква, с една дума, не се страхувайте от Православната Църква, чиито водачи са от ДС, но мразете братята си християни, те са виновни за вашият духовен мързел.

  3. Поредния бълвоч от Ани Николова…

    Но някой така се хранят (си изкарват прехраната) – като повръщат!

  4. До Петър и патриотарския възрожденец: Църквата на ДС ли направи Българското Възрагдане и вдига българския народ на бунт срещу вековните поробители? Нещастници! В стремежа си да сте модерни, предавате душите си на рогатия. Осъзнайте се!

  5. Тези хора манипулират и лъжат. Издаха много книги с фалшификации и лъжи и зарибиха много хора с псевдодуховност и патриотични мистични лъжи , един конгломерат от религии. Най-лошото е че кълнат с египетски иериглифи. Уолис Бъдж и Гардинър не лъжат.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.